Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta

Karjula, Lari
Nimeke: Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta
Tekijät: Karjula, Lari (Kirjoittaja)
Karjula, Lari (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523794733
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.6.2023
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tulossa
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Kovakantinen kirja, 2023

32,00 €

”Toimin kuin robotti, suoritin entistä enemmän. Ihmiset ympärillä tykkäsivät siitä ja kannustivat reaktioillaan jatkamaan toimintaani. Tätä jatkui jonkin aikaa, kunnes tuli täydellinen stoppi. Olin uupunut.”

Lari Karjula oppi lääkärinä, miten tunnistaa uupumuksen, työuupumuksen ja masennuksen. Vaikka ymmärtäisi uupumiseen liittyvän diagnostiikan, voi olla vaikea käsittää, mitä uupunut ihminen käy läpi. Millaiselta asiat, ihmiset ja toiminta oikeasti näyttävät uupuneen silmin?

Kirjassaan Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta Karjula auttaa lukijaa tarkastelemaan ja kehittämään omaa johtamista: millaisella johtamisella ja organisaatiokulttuurilla uupumuksia voidaan välttää?

Kirja on suunnattu erityisesti johtajille, esihenkilöille ja kaikille niille, jotka haluavat rakentaa ympärilleen yhä parempia tiimejä, joissa ihmiset jaksavat eivätkä uuvu.

Lääkäri ja yritysvalmentaja Lari Karjula on aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja ihmisyydestä. Kirjallaan hän haluaa tuoda esiin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä toimenpiteitä, jotka ovat useimmiten toteutettavissa.


Suosittelemme myös