Videoita

Inhimillisyyden vallankumous – Iloa ja toivoa terveydenhoitoon  -kirjan julkaisutilaisuus järjestettiin Helsingin Tiedekulmassa 18.10.2018. Katso alla olevalta videolta tilaisuus kokonaisuudessaan.

Uutuuskirja nostaa esiin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja asiakkaiden inhimillisen potentiaalin: kokemukset, voimavarat sekä kokonaisvaltaisen hoidon ja hoivan. Kirja perustuu kirjoittajien kokemuksiin, eri tieteenalojen tutkimuksiin sekä keskusteluihin kansalaisten ja alan ammattilaisten kanssa. 

Kirjan ovat kirjoittaneet:
Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on terveyden edistämisen dosentti, joka tutkii täydentävien hoitojen käyttöä ja ihmisten hoitokokemuksia.  

HannaKortejärvi on farmasian tohtori. Hän toimii tutkijana ja kehittäjänä, ja haluaa edistää järkevää lääkkeiden käyttöä sekä inhimillistä hoitokulttuuria.  

Kaija Helin on terveystieteiden tohtori. Hän on perehtynyt hoitamisen aatehistoriaan ja tutkii kuvataiteen hoitavaa ulottuvuutta. 

Tarja Kallio-Tamminen on filosofian tohtori ja fyysikko erikoisalana kvanttifysiikan filosofia. Hän on kiinnostunut ihmisen asemasta ja mahdollisuuksista luonnon osana. 

Pirjo Lindfors on lääketieteen tohtori, anestesia- ja kipulääkäri, jolla on psykoterapian ja kulttuuriantropologian koulutusta. Hän tutkii lääkäreiden työhyvinvointia. 

Karita Palomäki on psykofyysinen fysioterapeutti ja kouluttaja. Hän kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia psykofyysisessä kivunhoidossa ja käyttää kokemuksellisia kehomielimenetelmiä.  

Kati Sarvela on hammaslääkäri, hypnoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja, jolla on sensomotorisen psykoterapian koulutusta. Hän on kiinnostunut kehomielimenetelmistä ja luovuudesta auttamismuotona.

Matti Rautaniemi: Joogan maailmankuva

Matti Rautaniemi piti hienon luennon tiistaina 25.9. Lapinlahden lähteelllä. Luennon aiheena oli: Joogan maailmankuva.

Basam Books taltioi luennon ja se on nyt nähtävilläsi kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.Pertti Seppälältä ilmesyy uusi kirja syksyllä 2019

Pertti Seppälä on mm. sinologi, kirjailija, kääntäjä ja radiopersoona. Basam Books julkaisee syksyllä 2019 Pertti Seppälän uuden kiinalaista erakkorunoutta sisältävän kirjan. Kirja on antologia ja tulee sisältämään viiden eri runoilijan teoksia noin tuhannen vuoden ajalta.

 

Videolla Pertti Seppälä kertoo tulevasta kirjastaan ja kiinalaisesta erakkorunoudesta yleensä.