Karma-astrologian avaimet

Anne Sundell, Johanna Vilén ja Liisa Wiik kertovat kirjastaan Karma-astrologian avaimet Tarina kirjan takana -sarjassa:

Idea tähän kirjaan tuli käytännön tarpeiden kautta ja halusta tehdä yhteistyötä useamman astrologin kesken. Huomasimme, että aika on kypsä, koska meiltä pyydettiin jatkuvasti tietoa asian tiimoilta. Karman ymmärtäminen ja prosessoiminen on enemmissä määrin alkanut kiinnostaa ihmisiä. Astrologin työssä olemme huomanneet, että kiinnostus astrologiaan on lisääntynyt. Ajattelimme myös, että karma-astrologiasta tarvitaan suomenkielistä materiaalia. 

Karma on syy-yhteyksien laki. Se on varjojen kohtaamista ja unohdettujen lahjojen löytämistä. Se on sielun suunnitelma ja on oma valintamme, miten sen kohtaamme. Karma-astrologiaa on tutkittu ja käytetty Euroopassa pitkään, mutta se on pääosin jäänyt suuremmalta yleisöltä piiloon. Kirjaan on koottu ja suomennettu ranskan- ja saksankielisiä menetelmiä sekä nostettu karman moninaista kirjoa esille.

Karmaa voisi kuvailla vastuuksi, joka ei mahdu vain yhteen elämään. Karma on tavallaan oma valinta, vaikka emme sitä tässä hetkessä täysin ymmärtäisi. Sitä pitää katsoa osana suurempaa kokonaisuutta ja sielunsuunnitelmaa. Haastamalla oman maailmankatsomuksen, voi laajentaa näkemyksiä elämästä sekä sen merkityksellisyydestä. Astrologia on tähän hyvä väline.

Astrologia antaa mahdollisuuden tutkia karmaa yksilöllisellä tasolla. Karma on sidoksissa kohtaloon sekä elämän tarkoitukseen, mutta kuka voi sanoa mitä se tarkalleen on? Tätä kirjaa lukemalla, pääset näiden asioiden äärelle. Uskot karmaan tai et, toivomme että tämän kirjan avulla voit laajentaa itsetuntemustasi. 
 


Vasemmalta oikealle: Anne Sundell (kuvaaja: Elise Baumann), Johanna Vilén (kuvaaja: Tiina Salminen) & Liisa Wiik (kuvaaja: Romain Berne)