Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta

Karjula, Lari
Nimeke: Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta
Tekijät: Karjula, Lari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793637
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.11.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Tulossa
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtaminen, henkilöstöjohtaminen, lähijohtaminen, johtajuus, työn kuormittavuus, liikarasitus, uupumus, työ, työelämä, ehkäisy, oireet, hoito, organisaatiokulttuuri, työhyvinvointi, jaksaminen, palautuminen
Äänikirja, 2023
MP3
20,00 €

”Toimin kuin robotti, suoritin entistä enemmän. Ihmiset ympärillä tykkäsivät siitä ja kannustivat reaktioillaan jatkamaan toimintaani. Tätä jatkui jonkin aikaa, kunnes tuli täydellinen stoppi. Olin uupunut.”

Lari Karjula oppi lääkärinä, miten tunnistaa uupumuksen, työuupumuksen ja masennuksen. Vaikka ymmärtäisi uupumiseen liittyvän diagnostiikan, voi olla vaikea käsittää, mitä uupunut ihminen käy läpi. Millaiselta asiat, ihmiset ja toiminta oikeasti näyttävät uupuneen silmin?

Kirjassaan Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta Karjula auttaa lukijaa tarkastelemaan ja kehittämään omaa johtamista: millaisella johtamisella ja organisaatiokulttuurilla uupumuksia voidaan välttää?

Kirja on suunnattu erityisesti johtajille, esihenkilöille ja kaikille niille, jotka haluavat rakentaa ympärilleen yhä parempia tiimejä, joissa ihmiset jaksavat eivätkä uuvu.

Lääkäri ja yritysvalmentaja Lari Karjula on aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja ihmisyydestä. Kirjallaan hän haluaa tuoda esiin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä toimenpiteitä, jotka ovat useimmiten toteutettavissa.


Suosittelemme myös