Unelmana ura korkokengissä

Pellas, Anu
Nimeke: Unelmana ura korkokengissä
Tekijät: Pellas, Anu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791152
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.2.2021
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 143
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
Avainsanat: Yrittäjyys, Suoramyynti, Työn ja vanhemmuuden yhteensovittaminen
Pehmeäkantinen kirja, 2020

27,90 €

Unelmana ura korkokengissä on rohkaiseva ja koskettava tarina siitä, miten unelmat alkavat toteutua ikään kuin sattumalta. Kuitenkin kaikki alkaa tapahtua pääasiassa sen vuoksi, että uskaltaa ottaa rohkeasti askelia oikeaan suuntaan.

Anu Pellas tutustui suoramyyntialaan ollessaan nuorimman lapsensa kanssa äitiyslomalla ja ihastui siellä vallitsevaan ilmapiiriin, jota markkinoitiin tavallisten ihmisten mahdollisuutena saavuttaa epätavallisia tuloksia. Hän tarttui tilaisuuteen rohkeasti ja päätti onnistua. Unelmana oli päästä lastentarhanopettajan työstä vapaaksi yrittäjäksi, jotta voisi itse päättää omat työajat ja yhdistää samalla äitiyden ja oman yritystoiminnan rakentamisen. Lopulta kokeilu johti viidentoista vuoden mittaiseen menestyksekkääseen uraan ja tutustutti hänet aivan uudenlaiseen maailmaan.

Kirjassaan hän toivottaa lukijan tervetulleeksi mukaan noihin vuosiin hyvin avoimella ja rehellisellä tavalla, jolloin esille eivät tule ainoastaan uran huippuhetket ja luksusmatkat, vaan myös sisäinen ristiriita äitiyden ja uran yhteensovittamisesta, joka vei hänet jopa työuupumuksen partaalle.

Kirjan teemoihin voivat samaistua sekä suoramyyntialalla työskentelevät henkilöt että ruuhkavuosia elävät vanhemmat, jotka kamppailevat urahaaveiden ja hyvän vanhemmuuden välisessä ristipaineessa.


Suosittelemme myös