Unelmana ura korkokengissä

Pellas, Anu
Nimeke: Unelmana ura korkokengissä
Tekijät: Pellas, Anu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337493
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 143
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yrittäjyys, yritykset, suoramyynti, verkostomarkkinointi, kokemukset, menestystekijät, liiketoiminta, itsensä toteuttaminen
Avainsanat: ruuhkavuosi, suoramarkkinointi, suoramyynti
E-kirja, 2021
EPUB
15,90 €

Unelmana ura korkokengissä on rohkaiseva ja koskettava tarina siitä, miten unelmat alkavat toteutua ikään kuin sattumalta. Kuitenkin kaikki alkaa tapahtua pääasiassa sen vuoksi, että uskaltaa ottaa rohkeasti askelia oikeaan suuntaan.

Anu Pellas tutustui suoramyyntialaan ollessaan nuorimman lapsensa kanssa äitiyslomalla ja ihastui siellä vallitsevaan ilmapiiriin, jota markkinoitiin tavallisten ihmisten mahdollisuutena saavuttaa epätavallisia tuloksia. Hän tarttui tilaisuuteen rohkeasti ja päätti onnistua. Unelmana oli päästä lastentarhanopettajan työstä vapaaksi yrittäjäksi, jotta voisi itse päättää omat työajat ja yhdistää samalla äitiyden ja oman yritystoiminnan rakentamisen. Lopulta kokeilu johti viidentoista vuoden mittaiseen menestyksekkääseen uraan ja tutustutti hänet aivan uudenlaiseen maailmaan.

Kirjassaan hän toivottaa lukijan tervetulleeksi mukaan noihin vuosiin hyvin avoimella ja rehellisellä tavalla, jolloin esille eivät tule ainoastaan uran huippuhetket ja luksus matkat, vaan myös sisäinen ristiriita äitiyden ja uran yhteensovittamisesta, joka vei hänet jopa työuupumuksen partaalle.

Kirjan teemoihin voi samaistua sekä suoramyyntialalla työskentelevät henkilöt että ruuhkavuosia elävät vanhemmat, jotka kamppailevat ura haaveiden ja hyvän vanhemmuuden välisessä ristipaineessa.


Suosittelemme myös