Mindfulnesseläin

Burrow, Maria
Nimeke: Mindfulnesseläin
Tekijät: Burrow, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791343
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.11.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 246
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Itseapukirjallisuus
Traumakirjallisuus
Hyvinvointi
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tietoinen läsnäolo, mielikuvaharjoittelu, itsekasvatus, kokemukset, symbolit, kilpikonnat, harjoitukset
Avainsanat: Mindfulness
E-kirja, 2022
EPUB
16,00 €

Mikä on mindfulnesseläin? Entä energiansäästöilme? Miten lasketaan kiireen yhtälö? Maistuvatko vinkit hyvään elämään puulta?

Mindfulnesseläin on tarina selviämisestä. Siitä, kuinka on mahdollista voittaa uupumus ja masennus. Kuinka matelijaelämästä voi kasvaa mindfulnesseläimeksi.

Kutsun sinut kanssani matkalle kohti mielekästä ja merkityksellistä elämää. Jotta matka ei kävisi tylsäksi, löytyy sivujen välistä myös rapsakka annos pikimustaa huumoria! Elämänmakuisten tarinoiden ja mielikuvaharjoitusten avulla pääset etsimään sisäistä mindfulnesseläintäsi. Saatatpa matkan aikana myös oppia muutaman asian ihmisestä, johon sinulla on elämäsi aikana pisin ja tärkein suhde, nimittäin omasta itsestäsi.

Viisas elämä ilman sarkasmin sivallusta tai elämä ilman huumoria on
kuin kilpikonna ilman kilpeä. Merkityksellinen elämä, onni ja huumori kulkevat käsi kädessä! Kirja kertoo myös ronskeista rimanalituksista ja keskinkertaisuudesta, mutta ennen kaikkea kilpikonnaviisaudesta.

”Ajan kanssa epäonni voi kääntyää onneksi.” - Kilpikonnaviisaus

Maria Burrow on koulutukseltaan filosofian maisteri ja LCAF Certified Coach. Hän on paitsi innokas kirjoittaja, myös mindfulnessin ja hyvinvoinnin puolestapuhuja. Valmentajana hän haluaa kannustaa ihmisiä etsimään elämää, joka tuntuu itselle merkitykselliseltä, panostamaan hyvinvointiin sekä harjoittamaan mindfulnessia.


Suosittelemme myös