Kohti omannäköistä yrittäjyyttä — Omaelämäkerrallinen ja valmentava opas yrittäjyyttä harkitsevalle ja yrittäjäksi aikovalle

Ståhlberg, Leena
Nimeke: Kohti omannäköistä yrittäjyyttä — Omaelämäkerrallinen ja valmentava opas yrittäjyyttä harkitsevalle ja yrittäjäksi aikovalle
Tekijät: Ståhlberg, Leena (Kirjoittaja)
Ståhlberg, Leena (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523792784
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.8.2021
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Kovakantinen kirja, 2021

34,90 €

E-kirja, 2020
EPUB
15,90 €

Minustako yrittäjä?
Uskallanko?
Kannattaako?
Entä jos en onnistu?
Mitä muut sanovat?
Pärjäänkö taloudellisesti?
Millainen yrittäjä minä olen?
Miten löytää tasapaino yrittäjän vapaudessa ja vastuussa?
Mistä unelmoin yrittäjänä?
Mitä minulle merkitsee omannäköinen yrittäjyys?

Leena Ståhlberg teki rohkean urahyppäyksen jättäessään pitkäaikaisen lukion opettajan eläkevirkansa ja heittäytyessään yksinyrittäjäksi aivan uudenlaiselle alalle, yksityiseksi opinto-ohjaajaksi. Kirja kuvailee yhden yrittäjän tarinan aina yritysidean lampun syttymisestä ja yrityksen perustamisprosessista liiketoiminnan alkuvaiheisiin.

Rehellinen päiväkirjakerronta avaa lukijalle yrittäjäksi ryhtyvän mielen sisäistä myllerrystä innostuksineen ja epävarmuuksineen. Valmennuksellisissa osioissa pureudutaan teemoihin, joista jokainen yritystoiminnasta kiinnostunut voi ammentaa lisätietoa ja asiantuntijan vinkkejä. Pohdintatehtävät haastavat lukijaa selvittämään omia vahvuuksiaan, mahdollisuuksiaan ja haaveitaan yrittäjänä sekä rohkaisevat ottamaan ratkaisevia askeleita kohti omannäköistä yrittäjyyttä.

Leena Ståhlberg (KM, ohjaus, psykologia) on ollut yksi ohjausalan yrittäjyyden uranuurtajia. Hänen molempien yritystensä keskiössä ovat ihmisten ohjaus, kohtaaminen ja valmentaminen sekä motivaation ja innostuksen sytyttäminen. Ståhlbergiltä on aiemmin julkaistu kaksi kirjaa: Omannäköinen elämä. Näin teet hyviä valintoja (2017, PS-kustannus) sekä Pienryhmäohjaajan opas (2019, PS-kustannus).

"Miten mukaansatempaava teos! Hieman dekkarimainen: miten seuraavaksi käy? Kirja on avoin ja rehellinen, koskettava ja täyteläinen. Se ei kaunistele ja asioita käsitellään todella monesta eri näkökulmasta. Lukiessa tuntuu, kuin seuraisin innokkaana kisakatsomossa urheilusuoritusta - toivottavasti juoksija onnistuu! Juoksu näyttää rennolta ja lennokkaalta ja maaliviivaa tavoitellaan nöyrällä asenteella. Se, että tunteet ja tuntemukset on nostettu kirjassa tärkeään rooliin, on tärkeä juttu. Fanitan tätä kirjaa."
- Päivi Ojala, projektipäällikkö, Suomen Yrittäjät

"Jokaisen yrittäjyyttä suunnittelevan henkilön olisi hyvä ja tärkeä lukea tämä kirja - mieluiten jo ennen yrittäjyyttä. Kirja ohjaa ja antaa perspektiiviä. Se tuo esille sen positiivisen tuskan, jota yrittäjyyden suunnittelu ja yrittäjänä aloittaminen helposti saa aikaan. Kirja tukee myös epäonnistumisen ja epätoivon tunteiden kanssa: kun oman yrittäjyytensä suunnittelee hyvin, ei suuria pettymyksiä tarvitse kokea."
- Pekka Turunen, yritysneuvoja, Kuopion Uusyrityskeskus


Suosittelemme myös