Kohti omannäköistä yrittäjyyttä

Ståhlberg, Leena
Nimeke: Kohti omannäköistä yrittäjyyttä
Tekijät: Ståhlberg, Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790384
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.1.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.1.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kirjat A-Ö
Työelämä
Itseapu- ja rajatietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Minustako yrittäjä?
Uskallanko?
Kannattaako?
Entä jos en onnistu?
Mitä muut sanovat?
Pärjäänkö taloudellisesti?
Millainen yrittäjä minä olen?
Miten löytää tasapaino yrittäjän vapaudessa ja vastuussa?
Mistä unelmoin yrittäjänä?
Mitä minulle merkitsee omannäköinen yrittäjyys?

Leena Ståhlberg teki rohkean urahyppäyksen jättäessään pitkäaikaisen lukion opettajan eläkevirkansa ja heittäytyessään yksinyrittäjäksi aivan uudenlaiselle alalle, yksityiseksi opinto-ohjaajaksi. Kirja kuvailee yhden yrittäjän tarinan aina yritysidean lampun syttymisestä ja yrityksen perustamisprosessista liiketoiminnan alkuvaiheisiin.
Rehellinen päiväkirjakerronta avaa lukijalle yrittäjäksi ryhtyvän mielen sisäistä myllerrystä innostuksineen ja epävarmuuksineen. Valmennuksellisissa osioissa pureudutaan teemoihin, joista jokainen yritystoiminnasta kiinnostunut voi ammentaa lisätietoa ja asiantuntijan vinkkejä. Pohdintatehtävät haastavat lukijaa selvittämään omia vahvuuksiaan, mahdollisuuksiaan ja haaveitaan yrittäjänä sekä rohkaisevat ottamaan ratkaisevia askeleita kohti omannäköistä yrittäjyyttä.

Leena Ståhlberg (KM, ohjaus, psykologia) on ollut yksi ohjausalan yrittäjyyden uranuurtajia. Hänen molempien yritystensä keskiössä ovat ihmisten ohjaus, kohtaaminen ja valmentaminen sekä motivaation ja innostuksen sytyttäminen. Ståhlbergin elämäntehtävänä on ohjata ihmisiä löytämään uusia suuntia ja oivalluksia elämänpoluillaan ja työurillaan. Leena toimii myös RMP-motivaatiovalmentajana ja työhyvinvointikouluttajana sekä luennoitsijana ja fasilitoijana innostaen ja kannustaen jokaista löytämään omat tapansa kukoistaa omassa elämässään.


Suosittelemme myös