Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan

Kinnunen, Paula
Nimeke: Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan
Tekijät: Kinnunen, Paula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793910
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.4.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 213
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Itseapukirjallisuus
Psykologia
Kirjat A-Ö
Kirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lentopelko, pelko, lentäminen, lentomatkailu, hoitomenetelmät, lentoturvallisuus, lentokoneet, turvallisuus
Eroon lentopelosta! Lentokone rullaa kiitotiellä. Se tärähtelee. Ovet onsuljettu, istun turvavöissä. En pääse enää ulos. Pian ollaan ilmassa. Mitäteen, kun pelko täyttää mielen ja kauhu valtaa koko kehon? Minun on siedettävätätä koko lennon ajan, aina laskuun asti.

Psykologi Paula Kinnunen on valmentanutlentopelkoisia henkilöitä yli 30 vuotta. Hän on toiminut kouluttajana useidenlentoyhtiöiden kursseilla sekä kansainvälisesti että kotimaassa. Kinnunentietää, miten lentopelko voi vaikuttaa elämään: moni työmatka jää tekemättä, monenkauan odotetun loman ilo kokematta. Kinnunen tietää myös, miten lentopelkoaon mahdollista oppia hallitsemaan -- ja miten siitä on lopulta mahdollista päästäeroon kokonaan.

Tähän kirjaan Kinnunen on koonnut tärkeimmät oppinsa, sekä runsaastitietoa lentämisestä, ilmasta materiana, lentoturvallisuudesta, henkilöstönkoulutuksesta sekä käytännön työstä lentokoneen ohjaamossa ja matkustamossa. Kirjankirjoittamiseen ovat osallistuneet myös purseri Sari Siivonen-Yliniemelä sekälentokapteenit Aki Järvi ja Tommi Vänskä.


Suosittelemme myös