Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan

Kinnunen, Paula
Nimeke: Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan
Tekijät: Kinnunen, Paula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793910
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.4.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 213
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Itseapukirjallisuus
Psykologia
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lentopelko, pelko, lentäminen, lentomatkailu, hoitomenetelmät, lentoturvallisuus, lentokoneet, turvallisuus
Eroon lentopelosta! Lentokone rullaa kiitotiellä. Se tärähtelee. Ovet on suljettu, istun turvavöissä. En pääse enää ulos. Pian ollaan ilmassa. Mitä teen, kun pelko täyttää mielen ja kauhu valtaa koko kehon? Minun on siedettävä tätä koko lennon ajan, aina laskuun asti.

Psykologi Paula Kinnunen on valmentanut lentopelkoisia henkilöitä yli 30 vuotta. Hän on toiminut kouluttajana useiden lentoyhtiöiden kursseilla sekä kansainvälisesti että kotimaassa. Kinnunen tietää, miten lentopelko voi vaikuttaa elämään: moni työmatka jää tekemättä, monen kauan odotetun loman ilo kokematta. Kinnunen tietää myös, miten lentopelkoa on mahdollista oppia hallitsemaan -- ja miten siitä on lopulta mahdollista päästä eroon kokonaan.

Tähän kirjaan Kinnunen on koonnut tärkeimmät oppinsa, sekä runsaasti tietoa lentämisestä, ilmasta materiana, lentoturvallisuudesta, henkilöstönkoulutuksesta sekä käytännön työstä lentokoneen ohjaamossa ja matkustamossa. Kirjan kirjoittamiseen ovat osallistuneet myös purseri Sari Siivonen-Yliniemelä sekä lentokapteenit Aki Järvi ja Tommi Vänskä.


Suosittelemme myös