Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan

Kinnunen, Paula
Nimeke: Yli maiden ja mannerten — Opas lentopelon hallintaan
Tekijät: Kinnunen, Paula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793910
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.4.2023
Ilmestymispäivä: 15.4.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Lentokone rullaa kiitotiellä. Se tärähtelee. Ovet on suljettu, istun turvavöissä. En pääse enää ulos. Pian ollaan ilmassa. Mitä teen, kun pelko täyttää mielen ja kauhu valtaa koko kehon? Minun on siedettävä tätä koko lennon ajan, aina laskuun asti.

Psykologi Paula Kinnunen on valmentanut lentopelkoisia henkilöitä yli 30 vuotta. Hän on toiminut kouluttajana kolmen eri lentoyhtiön kursseilla Itävallassa, Saksassa ja Suomessa sekä omalla vastaanotollaan. Hänellä on laaja käsitys siitä, miten lentopelko vaikuttaa elämään, niin työ- kuin yksityiselämäänkin, kun moni matka on jäänyt tekemättä, moni elämys tai kauan odotetun loman tai häämatkan ilo kokematta.

Nyt hän on koonnut kokemuksensa kirjaksi, jonka tavoite on auttaa lukijaa tunnistamaan samankaltaisia kokemuksia. Kirja ohjaa avun pariin antamalla runsaasti tietoa lentämisestä, ilmasta materiana, lentoturvallisuudesta, henkilöstön koulutuksesta ja käytännön työstä lentokoneen ohjaamossa ja matkustamossa. Kirjan tavoite on auttaa avun pariin kertomalla menetelmistä, joiden avulla on mahdollista oppia hallitsemaan lentopelkoa ja lopulta vapautua siitä.

Kirjan asiantuntijaosuuksien kirjoittamiseen ovat osallistuneet myös purseri Sari Siivonen-Yliniemelä sekä lentokapteenit Aki Järvi ja Tommi Vänskä.


Suosittelemme myös