Yhteinen mieli — Traumatietoutta mielenterveystyöhön

Maanmieli, Karoliina; Sarvela, Kati
Nimeke: Yhteinen mieli — Traumatietoutta mielenterveystyöhön
Tekijät: Maanmieli, Karoliina (Kirjoittaja)
Sarvela, Kati (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523795136
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.4.2024
Hinta: 18,00 € (16,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Kevät 2024
Uutuudet
E-kirjat
Kirjastoluokka: 59.2 Yleinen terveydenhoito
Pehmeäkantinen kirja, 2022

32,00 €

Elämme mielenterveystyössä parhaillaan paradigmamuutosta. Olemme siirtymässä kohti traumatietoista holistista ihmiskuvaa, jossa tiedostetaan entistä paremmin mielenterveysongelmien vuorovaikutuksellisia ja yhteiskunnallisia juurisyitä.

Kirja tarjoaa perustietoa traumoista ja kokemuksellista viisautta siitä, kuinka toipumista haitallisesta stressistä voi edistää ja kuinka jokainen meistä voi olla osa hoivaavaa kohtaamista. Se pyrkii eri näkökulmia ja aloja yhdistävällä kielellä osoittamaan, kuinka voimme tehdä inhimillistä, myötäelävää ja monialaista työtä sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden elämä on toisenlaista kuin omamme.

Kirja on suunnattu paitsi mielenterveyden ammattilaisille, myös muille ihmissuhdetyötä tekeville sekä vertaistukijoille, joita kiinnostavat traumat ja mielenterveyden vaaliminen.

Karoliina Maanmieli on filosofian tohtori, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja sekä mielenterveystyöhön erikoistunut lähihoitaja. Kati Sarvela on tietokirjailija ja sensomotorisiin menetelmiin kouluttautunut traumainformoidun näkökulman kouluttaja.


Suosittelemme myös