Yhtä ja kaikki — Näe ja ole maailma

Peltola, Heikki
Nimeke: Yhtä ja kaikki — Näe ja ole maailma
Tekijät: Peltola, Heikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337622
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 186
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Itseapukirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmiskuva, maailmankuva, tulkinta, maailmankaikkeus, ihmiskunta, tajunta, aine, energia, maailmanlaajuiset ongelmat, ekosysteemit (ekologia)
Avainsanat: David Bohm, agenda2030, ajatusaisti, egosysteemi, ihmiskuva, maailmankuva, mieli ja ajatus, systeemiäly, tutkimusmatka
Äänikirja, 2023
MP3
20,00 €

Lähivuosina ratkaistaan ihmiskunnan kohtalo. Meidän on löydettävä keinot kääntää kurssia. On korjattava kaksi virhettä egosysteemistämme ja kytkeydyttävä maailmaan uudella tavalla.

Ensin on nähtävä maailma oikein ja tajuttava, että emme ole erillisiä. Maailma on yhtä. Suora yhteys maailmaan poistaa erillisyyden tunteen. Toiseksi, tämä muutos tapahtuu nyt tai ei koskaan. Aika on vain mielen luoma kuvitelma.

”Yhtä ja kaikki - näe ja ole maailma” kutsuu kiehtovalle tutkimusmatkalle itseemme - ja sen tuolle puolen. Teoreettisen fysiikan professorin David Bohmin huikeat oivallukset mielen ja maailman suhteesta vievät meidät maailmaan, jonne egoilla ei ole asiaa.

Heikki Peltola on tietokirjailija, jonka intohimona on nähdä maailma oikein. Häntä on yli 40 vuotta kiehtonut, mikä on totta, oikein ja mahdollista. Hän lähtee siitä, että maailma on mahdollista muuttaa vain näkemällä ja toimimalla yhdessä oikein.


Suosittelemme myös