Viisaat arjen valinnat

Pietarinen, Aino; Kattilakoski, Maarit
Nimeke: Viisaat arjen valinnat
Tekijät: Pietarinen, Aino (Kirjoittaja)
Kattilakoski, Maarit (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794795
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Syksy 2024
Tulossa
Yhteiskunta
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 37.8 Kuluttajapolitiikka
Keskustelu ja väittely ilmastonmuutoksesta ja vastuullisista kuluttajan valinnoista käy kiivaana. Tietoa on, mutta miten vaikeaa on tehdä omassa arjessaan vastuullisia valintoja?

Vaikka maailma pitäisi muuttaa heti, niin kestävämpiin muutoksiin tie käy pienin askelin. Päättäjillä, lainsäätäjillä ja yrityksillä on paljon tehtävää, mutta myös minä voin tehdä oman osuuteni ja rakentaa kuluttajana parempaa maailmaa.
Viisaat arjen valinnat on kirjasarjan kolmas osa, joka antaa vinkkejä vastuullisempiin arjen valintoihin.

Voin remontoida ja tuunata kotiani. Vaihdan puhelimeni uuteen harvemmin, syön enemmän vihanneksia ja vähennän punaisen lihan käyttöä. Hankin lempivaatteita, joita käytän pitkään, teen reiluja reissuja ja muistan, että kirjastoista voin nykyään lainata vaikka porakoneen. Kaikkea ei tarvitse ostaa ja omistaa. Ajattelen, että hankkimillani tavaroilla on kolme elämää - uutena, tuunattuna ja kierrätettynä - niin niiden elinkaari jatkuu pidempään. Pienin askelin ja vastuullisin valinnoin olen rakentamassa ihmiselle ja ympäristölle parempaa maailmaa. Onnistumisten ja harha-askelten polkua olen edennyt oikeaan suuntaan.


Suosittelemme myös