Vastuullinen ihmisyys — Vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen

Mäkinen, Kirsi
Nimeke: Vastuullinen ihmisyys — Vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen
Tekijät: Mäkinen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337837
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.2.2021
Ilmestymispäivä: 15.2.2021
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: kasvu, sisäinen vallankumous, valtasuhde, vastuullinen johtajuus, vastuullisuus, yhteiskunta
"Vastuullinen ihmisyys" kuvaa kokemuksellisen kasvun prosessia ja sisäisen maailmankuvan uudelleenmäärittelyä tilanteessa, jossa tietoisuutemme laajenee yksisuuntaisesta valtasuhteesta kaksisuuntaiseen valtasuhteeseen ja samalla valmius ottaa vastuuta elämästä kaikkien hyvinvointi huomioiden kasvaa. Tämä lisää kokonaiskapasiteettiamme ratkaista kompleksisia, epävarmoja ja tuntemattomia haasteita ja vaikuttaa ja johtaa uudella tavalla.

Maailma tarvitsee sisäistä vallankumousta ja kokonaisvaltaista kasvua yksilöinä, ryhminä ja yhteiskuntana selvittääkseen ne globaalit ja yhteiskunnalliset ongelmat, joita kaikki voimme ympärillämme havaita. Tästä jokainen ihmiskunnan jäsen on vastuussa ja kirja auttaa näkemään miten löydämme tien uudesta normaalista takaisin vastuulliseen, uudistuvaan ja tyytyväisyyttä tuovaan elämään.

Kirsi Mäkinen on vastuullisen kasvun valmentaja, holistisemman maailmankuvan luoja, suhtautumistapojen uudistaja ja oikeudenmukaisuuden puolustaja. Hänellä on kymmenvuotinen kokemus tietoisuutta avartavien työkalujen käyttämisestä, kehittämisestä ja yksilöllisen kasvun tukemisesta. Työssään hän hyödyntää erityisesti kehityspsykologiaa henkisen aikuisena kasvun näkökulmista, jungilaista viisautta ja omaa kokemustaan.


Suosittelemme myös