Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Vastuullinen ihmisyys — Vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen

Mäkinen, Kirsi
Nimeke: Vastuullinen ihmisyys — Vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen
Tekijät: Mäkinen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337837
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 288
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkinen kasvu, tietoisuus, totuudellisuus, maailmankatsomus, vastuullisuus, ihmisyys, itsensä johtaminen, elämäntaito, itsekasvatus
Avainsanat: ajattelu, ihmisyys, kasvatus, kokonaisvaltaisuus, mielenterveys, valtasuhde, vastuullinen johtajuus, viisaus
Miten kulkea viisaasti tuntemattomassa ja epävarmassa maailmassa eteenpäin? Millaista kasvua ja itsen muutosta ihminen tarvitsee nähdäkseen paremmin, mitä tässä hetkessä on sellaista, josta ei olekaan tietoinen ja jossa hänen on oltava totuudellisempi ja rehellisempi itselleen?

Kirja tuo esiin luonnollisen kasvuprosessin kohti todellisempaa ja rehellisempää suhdetta itseen ja maailmaan kehityspsykologian, jungilaisen viisauden, itämaisen filosofian sekä aikuisoppimisen näkökulmien kautta.

Kirsi Mäkisellä on 10 vuoden kokemus tietoisuutta avartavien menetelmien käyttämisestä, kehittämisestä ja yksilöitymisen tukemisesta niin rekrytoinnin, kehittämisen kuin johtamisen parissa.


Suosittelemme myös