Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Vanhene rohkeasti — Opas arvokkaaseen vanhenemiseen

Kauhanen-Simanainen, Anne
Nimeke: Vanhene rohkeasti — Opas arvokkaaseen vanhenemiseen
Tekijät: Kauhanen-Simanainen, Anne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337295
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 203
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Hyvinvointi
Itseapukirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ikääntyminen, ikääntyminen, ikääntyneet, hyvinvointi, toimintakyky, terveys, työelämä, asuminen, sosiaaliset suhteet
Avainsanat: Ikääntyminen, Lahjaidea, Rohkea vanheneminen
Vanhene rohkeasti -kirja on vahvaan tietopohjaan, havaintoihin ja kokemukseen pohjautuva henkilökohtainen kannanotto rohkean vanhenemisen puolesta ikääntymistä hylkivää ja torjuvaa kulttuuria, asenteita ja epäkohtia vastaan.

Vanheneminen pelottaa monia. Tämä kirja edustaa muutoksen ääniä ja pyrkii muuttamaan näkökulmaa niin, että ikääntyminen voidaan nähdä voimavarana, luonnollisena mahdollisuutena vapautumiseen, henkiseen kasvuun ja uusiutumiseen. Kirja käsittelee myös käytännön asioita, kuten asumisratkaisuja, työelämän muutostarpeita, oikeutta päättää itse omista asioista, kulttuurin ja sosiaalisten suhteiden merkitystä sekä teknologian hyödyntämistä.

Kirja sopii paitsi omaa tai läheisensä vanhenemista pohtivalle, myös syntymä- tai eläkelahjaksi, ikääntyvien parissa työskenteleville tai vain yhteiskunnan muutoksesta kiinnostuneelle.

Anne Kauhanen-Simanainen (s. 1952) on valtiovarainministeriössä myöhemmän uransa tehnyt valtiotieteen maisteri ja tietoasiantuntija, joka eläkkeellä ollessaan toimii edelleen yrittäjänä ja kirjoittajana. Vanhenemisen ongelmat ovat saaneet hänet perehtymään laajasti asiaan, johon hän kannustaa jokaista hankkimaan tietoa ja valmentautumaan hyvissä ajoin.


Suosittelemme myös