Valmentava johtajuus — Opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen

Soback, Dan
Nimeke: Valmentava johtajuus — Opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen
Tekijät: Soback, Dan (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337684
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.2.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.2.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjat
Kirjat A-Ö
Työelämä
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Avainsanat: Valmentava johtajuus, hyvä johtajuus, johtajuus, organisaatio
Valmentava johtajuus on välttämätön johtamisen tyyli uuden ajan toimintaympäristössä. Tämä teos on selkeä ja käytännönläheinen opas valmentavan johtajuuden toteuttamiseen arjessa.

Uusi aika vaatii uudenlaista johtamisotetta. Kuinka siis johtaa menestyksekkäästi monimutkaisessa ja jatkuvan muutoksen täyttämässä maailmassa? Mitkä ovat parhaat menetelmät kompleksisuuden johtamiseen? Millä tavalla odotukset hyvälle johtajuudelle ovat nyt muutoksessa ja miksi? Entä miksi uusi aika edellyttää yhä enemmän valmentavan johtamistyylin omaksumista?

Tämä teos antaa sinulle tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet valmentavan johtamisen toteuttamiseen käytännössä. Opit kysymään hyviä kysymyksiä, kuuntelemaan ja olemaan vahvemmin läsnä. Opit luomaan luottamuksen, arvostuksen ja keskinäisen tuen ilmapiiriä yhteisössäsi. Opit rakentamaan johdettavien kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja arvostavaan vuorovaikutukseen. Ja ennen kaikkea, saat keinot yksilöiden ja yhteisön voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen - sellaisen johtamistyylin toteuttamiseen, joka rakentaa henkilökohtaista johtajuutta kaikissa.

Dan Soback on tunnettu johtamisalan kouluttaja ja vaikuttaja. Hänellä on takanaan yli 15 vuoden kokemus valmentavan johtajuuden tuomisesta osaksi johtajien ja organisaatioiden arkea. Hän on myös toiminut opettajana sadoille organisaatiokontekstissa toimiville ammattivalmentajille. Häntä onkin usein kuvattu termillä "opas niille jotka toimivat oppaina muille".


Suosittelemme myös