Usko, toivo, rakkaus, meditaatio — Utopia rauhasta uskontojen välillä

Löfgren, Karla
Nimeke: Usko, toivo, rakkaus, meditaatio — Utopia rauhasta uskontojen välillä
Tekijät: Löfgren, Karla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337875
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.1.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.1.2021
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Henkisyys, Itsekasvatus, Meditaatio, Rakkaus, Toivo, Usko, Valaistuminen, meditointi, uskontoteologia
Usko, toivo, rakkaus, meditaatio käsittelee kaikkien uskontojen hyväksymistä mahdollisina teinä valaistumiseen tai pelastukseen. Kyseessä on uskontoteologian pluralistinen haara. Moniin hengellisiin perinteisiin kuuluvaan meditaatioon sisältyy psykologisesti vaikuttavia ja terapeuttisia elementtejä, jotka lisäävät meditoijan yleistä hyvinvointia. Tekniikoita on useita, eikä ole syytä rajoittua vain mindfulnessiin.

Filosofian maisteri, taidekriitikko ja vapaa toimittaja, sosionomi ja diakoni (AMK) Karla Löfgren ehdottaa teoksessaan uudenlaista suhtautumista uskontoihin ja henkisyyteen: terapeuttisina ja omaehtoista itsekasvatusta edistävinä voimavaroina ihmiselämässä.

Löfgren analysoi Suomen hengellistä tilaa ja sen kehityskohtia sekä ehdottaa meditaation opintokokonaisuuden mukaan ottamista eri kouluasteille ja koulutusohjelmiin. Hän suosittelee hyväksyvää ja hyväntahtoista uskontopluralistista suhtautumista kaikille parhaana ja globaaliin aikakauteemme sopivana tienä väkivallattomampaan maailmaan.

Teoksessa kuvataan esimerkinomaisesti sekä tuhansia vuosia vanhoja että uudempia meditaatiomenetelmiä, joita on hyvällä menestyksellä sovellettu esimerkiksi masennuksen hoitoon ja positiivisten elämänmuutosten toteuttamiseen.


Suosittelemme myös