Tuulten temppeli — Rohkaisukirja

Pohjanmies, Hannele
Nimeke: Tuulten temppeli — Rohkaisukirja
Tekijät: Pohjanmies, Hannele (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793644
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 16.11.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 237
Tuoteryhmät: Hyvinvointi
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänkatsomus, elämäntaito, lapsuus, ihmissuhteet, psykoanalyysi, kirjallisuudenhistoria, henkilöhistoria
KAHLITSEEKO ELÄMÄ? TAI ELÄMÄNKATSOMUS?
PELOTTAAKO AJATELLA KAIKKI UUSIKSI?
TÄSSÄ KIRJA JOKA ROHKAISEE!

Tervetuloa uudelle planeetalle! Tuulten temppeli sisältää esseitä ja novelleja, jotka kertovat harvinaisen elämäntarinan.

Kirjoittaja kasvoi temppelissä pelottavien henkiolentojen keskellä. Vapaalta vaikuttava henkinen kultti, teosofia, oli todellisuudessa ankara ja vaativa.

Teos rohkaisee. Pelon voi voittaa ja koko elämänkatsomuksen voi ajatella uusiksi, vaikka se merkitsisi putoamista uuteen todellisuuteen. Mielen kahleista voi vapautua ja rohkeutta voi löytää yllättävistä paikoista - varsinkin runoista.

Hannele Pohjanmies on filosofian maisteri ja julkaissut aiemmin rakkausrunoja sekä esseekokoelman Elämänrohkeuden juurilla. Selviytymistarinoita (Kirjapaja 2002). Hän on suomentanut paljon intialaista runoutta, varsinkin Rabindranath Tagorea.

"Tuulten temppeli sisältää paljon tietoa ja rohkaisee elämään traumoista huolimatta. Hieno teksti, vaikuttava lukukokemus." - Kirjailija Liisa Enwald


Suosittelemme myös