Tunteiden valjastamisen taito

Federley, Petri
Nimeke: Tunteiden valjastamisen taito
Tekijät: Federley, Petri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792661
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.11.2023
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Psykologia
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmisyys, elämän tarkoitus, tunteet, säätely, itsekasvatus, moraali, evoluutiopsykologia, elämäntaito
Tunteiden valjastamisen taito -teoksen luonnosmaisen ihmiskuvan siveltimen vedot piirtyvät evoluutiopsykologian, moraalin ja erilaisten mielen rakennetta kuvaavien mallien väreistä. Se auttaa tuntemaan itsensä lajinsa ja sukupuolensa edustajana.

Tunteiden patoaminen on sen ymmärtämistä, minkälaiset asiat vaikuttavat meihin. Tunteiden valjastaminen on sellaisen tunne-elämän taitamista, jossa koetaan elämän merkityksellisyyttä ja sisäistä rauhaa – riippumatta siitä minkälainen maailma ympärillä on. Kirja on tarkoitettu ihmisille – erityisesti keski-ikää hipovalle miehille – joilla kaikki on hyvin mutta se ei täysin vakuuta.

Esikoiskirjailija Petri Federley on sosiaalipsykologian maisteri, jonka juuret imevät vaikutteita niin tieteestä kuin kiinalaisen lääketieteen, urheilun psyykkisen valmennuksen ja muotoilun parista. Hän on toiminut Yhdysvaltalaisen Institute for Venture Science -instituutin asiantuntijana.

https://tunteidenvaljastamisentaito.fi/


Suosittelemme myös