True Wisdom — Valmennuksellinen tehtäväkirja

Swan, Asta; Ojala,Miia
Nimeke: True Wisdom — Valmennuksellinen tehtäväkirja
Tekijät: Swan, Asta (Kirjoittaja)
Ojala,Miia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337042
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Uutuudet
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Tämä valmennuksellinen harjoituskirja vie sinut matkalle omaan viisauteesi. Olemme vuosien mittaan rakentaneet omaa minuuttamme hetki hetkeltä. Aikamatka omaan viisauteen auttaa sinua palaamaan tärkeisiin hetkiin, joiden kautta tulet näkemään millaisista uskomuksista, ajatuksista, arvoista ja mielikuvista sinä rakennut.

Tehtäväkirja muistuttaa sinua myös vahvuuksista ja voimavaroista, joita olet vuosien mittaan itsellesi kerännyt sekä auttaa sinua ymmärtämään itseäsi syvällisemmin. Tehtäväkirja pitää sisällään kirjoitus-, mielikuva- ja taidetehtäviä, joiden kautta jokaisen ikäkauden merkitys avautuu aivan uudella tavalla.

TRUE WISDOM® on valmennustyökalukonsepti, jonka avulla jokainen on voi valmentaa itseään. Harjoituskirjan lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat myös monikäyttöiset valmennuskortit.

Asta Swan on menestys-valmentaja ja Spiritual Coach. Kulttuurituottajan AMK-tutkinnon lisäksi Astalla on myös elämäntaidonvalmentajan, NLP- masterin ja enneagrammivalmentajan tutkinnot sekä lisäksi opintoja myös fengshuista, mindfulnessista sekä erilaisista rentoutustekniikoista.

Miia Ojala on ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti SFA®, joka on saavuttanut vankkaa osaamista luovuuden hyödyntämisestä myynnin edistämisessä ja luonut kansainvälistä uraa konseptin kehittämisessä. Hänellä on vuosikymmenen kokemus luovuuden parista, ja hänen intohimonsa on auttaa yksilöitä ja yrityksiä loistamaan kirkkaammin mahdollisuuksien taivaalla.


Suosittelemme myös