Toivo

Säisä-Winter, Pirjo
Nimeke: Toivo
Tekijät: Säisä-Winter, Pirjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337486
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 19.3.2020
Ilmestymispäivä: 19.3.2020
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Unelma, elämän uudistaminen, hyvä tahto, länsimainen psykologia, maailmankatsomus, toivo
Toivo on unelmia, elämän uudistamista ja hyvää tahtoa toisia kohtaan. Se on olennainen osa jokaisen ihmisen elämää, joka innostaa ja antaa vahvaa uskoa siihen, että tulevaisuus tuo parempaa tullessaan. Kaikissa nautinnoissa toivolla on merkittävä osansa, ja se on aina saatavissa eikä se esitä mitään vaatimuksia. Siihen vaikuttavat yksittäisen ihmisen käsitysten lisäksi monet yhteiskunnalliset ilmiöt.

Tämän kirjan tarkoituksena on välittää tietoa toivosta ja menetelmistä, joilla sitä voidaan edistää. Toivo ei ole vain abstrakti tunne, vaan käytännössä kehitettävä vahvuus. Se ohjaa näkemään oman ja ryhmän potentiaalin ja luo merkityksen tunteen uusiutuvine mahdollisuuksineen ja unelmineen. Kirjassa lähestytään aihetta länsimaisen psykologian lisäksi muiden tieteenalojen ja maailmankatsomusten pohjalta. Buddhalaisten ja hindulaisten tulkinnat toivosta ovat valaisevia, selkeitä ja käytännöllisiä.

Kirjoittaja Pirjo Säisä-Winter on korkeakoulun opettaja, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja tietokirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut Henkiset voimavarat -tietokirjan.


Suosittelemme myös