Tärkeintä ei ole voitto, vaan reilu kassavirta

Mäkinen, Lassi
Nimeke: Tärkeintä ei ole voitto, vaan reilu kassavirta
Tekijät: Mäkinen, Lassi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794856
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.6.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 134
Tuoteryhmät: Kevät 2024
Kirjat
Kirjat A-Ö
Uutuudet
Kirjastoluokka: 69.21 Liiketaloudellinen kirjanpito ja tilintarkastus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kassavirta, kassavirta-analyysi, kirjanpito, taloushallinto, laskentatoimi, taloussuunnittelu, yritystoiminta, maksukyky, kannattavuus
Ekonomi Lassi Mäkinen mullistaa yrityksen talouden uudenlaisella seurannan ja suunnittelun menetelmällä. Mäkinen on hoitanut satojen yritysten talousasioita yli 50 vuoden ajan. Kaksikymmentäviimeistä vuotta hän on kehittänyt systemaattisesti ja testannut yrityksissä kassavirtakirjanpitoa ja kassasuunnittelua, jotka korvaavat nykyiset tuloslaskentaan perustuvan kirjanpidon ja budjetoinnin.

Missään muualla maailmassa kassavirtalaskentaa ei ole sovellettu niin kuin Mäkinen tekee. Kassavirtalaskenta auttaa yritystä kasvamaan terveesti ja välttämään konkurssin. Yritys voi investoida turvallisesti, jos se ylläpitää kassasuunnitelmaa päivittäin. Vaikka yritys tuottaisi voittoa, tämä ei estä sitä ajautumasta konkurssiin. Toisaalta vuosien ajan tappiota tuottanut yrityskin voi välttää konkurssin, jos se pitää kassasuunnittelun avulla huolen rahan riittävyydestä. Viime vuosina yritysjohtajat ovat alkaneet puhua kassavirrasta, koska he eivät enää luota voittolaskelmiin.


Suosittelemme myös