Syvälle ulottuvat juuret — Turvattomasta lapsuudesta tasapainoiseen aikuisuuteen

Harris, Nadine Burke
Nimeke: Syvälle ulottuvat juuret — Turvattomasta lapsuudesta tasapainoiseen aikuisuuteen
Tekijät: Harris, Nadine Burke (Kirjoittaja)
Kuvajainen, Juha (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523793859
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.11.2023
Ilmestymispäivä: 15.11.2023
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 319
Tuoteryhmät: Itseapukirjallisuus
Kirjat
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Pioneerimainen bestselleriksi noussut kirja lapsuusajan haitallisten kokemusten pitkäaikaisista vaikutuksista, niiden korjaamisesta sekä sukupolvien yli ulottuvissa haitallisten kierteiden katkaisusta.

Pediatri Nadine Burke Harrisin vangitseva kirja on kuvaus nuoren lääkärin intohimosta auttaa potilaitaan, löytää toimivia ratkaisuja monimuotoisiin ongelmiin, levittää tietoa ja vaikuttaa päätöksentekoelimiin. Harrisin intohimo rakentaa parempaa maailmaa ulottuu pieneltä klinikalta eri puolille maailmaa tulisen, vuonna 2014 taltioidun TED- puheenvuoron myötä.

Lapsuuden ajan haitalliset kokemukset ovat yleisempiä kuin tulemme ajatelleeksi. Se millä tavoin lapsuudessa koettu kaltoinkohtelu, vanhempien mielenterveys- ja päihdeongelmat ja kotona koettu pelko vaikuttavat meihin, on hyvin ajankohtainen kysymys. Tämän kirjan sanoma on käänteentekevän tärkeä, kun pohditaan nuorten syrjäytymistä, väkivallan periytymistä ja lasten kokemia haastavia tilanteita. Kirja tarjoaa tutkimukseen nojaavaa tietoa näiden suurten, kansantaloudellisesti merkittävien kysymysten ratkaisemiseksi.


Suosittelemme myös