Syöpäkortti

Mäkelin, Henna
Nimeke: Syöpäkortti
Tekijät: Mäkelin, Henna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791978
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 219
Tuoteryhmät: Kirjat
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Sinä keväisenä aamuna Riikka Kirjavaisen vatsaan iskeytyy jääpuikko. Hänen vieressään istuva Marko kykenee vain itkemään kuumia kyyneleitä. Nelivuotiaan Aadan vakava sairaus repäisee ajan kahtia: ennen ja jälkeen.

Miten selvitä, kun edessä selkeänä siintänyt horisontti peittyy yhtäkkiä sumuun? Mitä tehdä, kun syövän etäpesäkkeet alkavat levitä lapsen sijaan läheisissä ihmissuhteissa? Miten rakastaa, kun hellyys uhkaa pirstoa jäätyneen sydämen tuhansiksi sirpaleiksi?

Henna Mäkelinin koskettava esikoisromaani on kasvutarina rakastamisen vaikeudesta. Siinä naistenlehtien ja sosiaalisen median lemmikki, Suuri Syöpäkertomus, paljastuukin valheeksi. Aadan syöpä ei olekaan Riikan perhettä vahvistava vihollinen, joka voitetaan yhtenä rintamana tai liima, joka tekee Riikan ja Markon parisuhteesta entistä vahvemman.

Kuka Suuressa Syöpäkertomuksessa oikeasti taistelee ja mitä vastaan? Miten suuria taakkoja ihminen jaksaa sisällään kantaa sortumatta? Voiko rakkaus todella parantaa haavat?

Henna Mäkelin on ammatiltaan toimittaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt tietokirja Kuolema -- kaikki mitä olet aina halunnut tietää (Kustantamo S&S). Mustan huumorin sävyttämä Syöpäkortti on hänen ensimmäinen romaaninsa.


Suosittelemme myös