Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Suomi toisena kielenä -opetuksen äänenmurros — Luokkahuoneesta turuille ja toreille

Dahl, Rita
Nimeke: Suomi toisena kielenä -opetuksen äänenmurros — Luokkahuoneesta turuille ja toreille
Tekijät: Dahl, Rita (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791879
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 15.6.2022
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 135
Tuoteryhmät: Kirjat
Yhteiskunta
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 88.2 Suomen kieli
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suomi toisena kielenä, suomen kieli, kieltenopetus, opetus, kielen oppiminen, kielitietoinen opetus ja kasvatus, kielipolitiikka, kielenkäyttö, monikielisyys, kielitaito, arviointi
Suomi toisena kielenä-opetuksen äänenmurros. Luokkahuoneesta turuille ja toreille -kirja esittelee suomi toisena kielenä-tutkimuksen perusteita opetuksen suunnittelusta arviointiin. Siinä esitellään kielitietoisen kielenopetuksen perusteet ja korostetaan moniammatillisen opettajayhteistyön tarvetta todellisen kielitietoisen opetuksen toteuttamisessa. Teoksessa avataan kieli- ja kielikoulutuspolitiikan periaatteita Suomessa ja mietitään niiden roolia. Kielipolitiikka määrittää ja säätelee eri kielten roolia valtioissa ja kielikoulutuspolitiikan avulla tehdään kielten koulutusten järjestämistä koskevia valintoja, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia yksilöiden elämiin.

Rita Dahl (s. 1971) on kirjailija, kääntäjä, tietokirjailija sekä opettaja. Koulutukseltaan hän on VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja. Hän toimii parhaillaan laaja-alaisena viestinnän ja vuorovaikutuksen opettajana ammattikoulussa. Dahl on toiminut myös viestinnän, journalismin ja luovan kirjoittamisen opettajana eri koulutustasoilla työväenopistoista yliopistotasolle. Hän on pätevöitynyt myös suomi toisena kielenä -opettajaksi.


Suosittelemme myös