Suomalainen Sydän — Sydäntä helliviä ajatelmia Marcus Aureliuksen inspiroimana

Isoaho, Anne-Marja
Nimeke: Suomalainen Sydän — Sydäntä helliviä ajatelmia Marcus Aureliuksen inspiroimana
Tekijät: Isoaho, Anne-Marja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337882
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2021
Ilmestymispäivä: 15.10.2021
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Inspiraatiokirjoitus, Karma, Läsnäolo, Maahanmuutto, Maailmanrauha, Marcus Aurelius, Sydänterveys, Työuupumus
Sydäntä helliviä ajatelmia Marcus Aureliuksen inspiroimana on inspiraatiokirjoitusta. Lyhyet tekstit käsittelevät aiheita laidasta laitaan kuten karma, maahanmuutto, läsnäolo ja maailmanrauha sekä työuupumus.

Tekstit puhuvat paljon niistä teemoista, joita ihmiset kantavat sydämessään ja joilla on heidän sydänterveyteensä suuri vaikutus. Kirjoittaja on sydänsairas - ja kirjoittaa siksi kaiken sydämestään. Useat tekstit käsittelevät ajankohtaisten ilmiöiden ohessa rakkautta ja sen eri ilmenemismuotoja. Niitä voi käyttää vain rakkaudella. Kaikessa on kyse sydämen terveydestä ja vahvuudesta - mitä se kestää tai ei kestä.

Yksinkertaiset tekstit sisältävät yllättävän paljon filosofista ja psykologista viisautta. Kirjoittaja ihmetteli, kuka hänen kauttaan kirjoittaa ja sai aikansa kyseltyään vastauksen: Rooman entinen keisari Marcus Aurelius.

Anne-Marja Isoahosta Marcus Aureliuksen teksteissä ja hänen teksteissään, joita hän sai usean vuoden ajan keittiönpöytänsä ääressä, lehteä lukiessa, on paljon samankaltaisuutta siinä hengessä ja tavassa, jolla asiat ilmaistaan. Mutta jokainen lukija päätelköön itse, onko asia näin.


Suosittelemme myös