Sudenpentujen käsikirja esimiehille — Vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset tunteet työelämässä

Roth, Pia-Christina; Saarenpää, Jari
Nimeke: Sudenpentujen käsikirja esimiehille — Vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset tunteet työelämässä
Tekijät: Roth, Pia-Christina (Kirjoittaja)
Saarenpää, Jari (Kirjoittaja)
Lehtipuu, Salla (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527337653
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaaliset taidot, vuorovaikutus, esihenkilöt, johtajat, johtaminen, sosioemotionaaliset taidot, tunnetaidot, työhyvinvointi, työyhteisöt, henkilöstöjohtaminen, motivaatiojohtaminen
Avainsanat: Johtaja, johtajuus, sosiaaliset taidot
Äänikirja, 2020
MP3
16,90 €

Millainen on hyvä johtaja? Kuunteleva, johdonmukainen, tasapuolinen, rehellinen. Useat hyvän johtajan ominaisuudet ovat nimenomaan sosiaalisia taitoja ja kykyä huomioida sosiaalisia tunteita.

Saarenpään ja Rothin teos Sosiaaliset tunteet työelämässä on nimensä mukaisesti sudenpentujen käsikirja esimiehelle, joka tahtoo kehittyä taitavammaksi sosiaalisilta taidoiltaan.

Teos opastaa hyviin esimiestaitoihin viiden keskeisen sosiaalisen tunteen kautta. Arvostetuksi tulemisen tunne, psykologisen perusturvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuuden tunne, vaikuttamisen tunne ja reiluuden tunne ovat työelämän perustunteita, jotka ovat ratkaisevassa asemassa työntekijän sitoutumisessa tehtäväänsä. Hyvä esimies huomioi jokaisen työntekijänsä kohdalla nämä tunteet yksilöllisesti ja saa näin alaisensa kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa.

Jari Saarenpäällä on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä. Hänen erityinen osaamisalueensa on muutostilanteiden johtaminen.

Hallinto- ja kasvatustieteiden maisteri sekä henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntija Pia-Christina Roth tekee Piachante-yrityksensä kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET -valmennuksia, Team & Executive/ Business coachingia (ICF), tunnetaitovalmennuksia ja sisällöntuotantoa. Lisäksi hän on kouluttaja, puhuja ja kirjailija.


Suosittelemme myös