Soturijumalatar - Naiseuden voima

Amara, Heather Ash; Hartikainen, Teija
Nimeke: Soturijumalatar - Naiseuden voima
Tekijät: Amara, Heather Ash (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240748
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.10.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.10.2020
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Tulossa
Tulossa: tilaa ennakkoon!
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Löydä sisäinen soturijumalattaresi!

Nykypäivän naiset ovat kiireisempiä kuin koskaan aiemmin. Työ, perhe ja ystävät vievät paljon aikaa, ja naiset usein laittavat muiden tarpeet omiensa edelle. Valitettavan monet naiset ovat musertavan paineen alla - ja ovat itsensä pahimpia kritisoijia.

Soturijumalatar tarjoaa vastalääkkeen ajatukselle, että sinä et riitä. Suora, rehellinen ja anteeksi pyytelemätön Heatherash Amara näyttää, miten jokainen nainen voi nähdä itsensä autenttisena, huomaavaisena ja täydellisenä naisena. On aika vapauttaa soturijumalattaren energia!

Kirja ammentaa viisautta buddhalaisuudesta, Amerikan alkuperäiskansoilta ja feminiinisyyttä palvoneilta luonnonuskonnoilta. Soturijumalattaren polkua käydään läpi henkilökohtaisten tarinoiden, rituaalien ja harjoitusten avulla, jotka rohkaisevat ja innoittavat huomaamaan, minkälainen todellinen jumalatar jokaisen naisen sisältä löytyy.

Soturijumalatar on alkanut vakiinnuttaa asemaansa modernin henkisyyden klassikkona, ja kirja viihtyy edelleen myyntilistojen kärjessä.


Suosittelemme myös