Sokea veri

Koskinen, Inga
Nimeke: Sokea veri
Tekijät: Koskinen, Inga (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792821
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.9.2021
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2021

27,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
20,00 €

”Nousen hitaasti ja nykäisen jakun helmaa alaspäin. En sen vuoksi, että jakku olisi sitä kaivannut, vaan siksi, että saisin tuomarin huomion kiinnittymään lantion seudulle.”

Sokea veri on kokeneen lakimiehen kirjoittama, väkevä autofiktiivinen esikoisromaani, joka kurkistaa oikeussalin kulisseihin. Se kertoo, miten oikeudenmukaisuus toteutuu lakituvassa - tai jää toteutumatta. Traaginen tarina murskaa tuomioistuimen glamourin.

Koukuttava tarina vie lukijan asianajaja Brita Myrskyn mielen syövereihin ja paljastaa hänen kasvavan ahdistuksensa. Voiko kostamalla selvitä lapsuuden ja nuoruuden traumoista? Mikä on henkisen ja fyysisen väkivallan hinta?

Psykologinen jännitys tiivistyy oikeuden ottamiseen omiin käsiin. Keskeinen haaste on siinä, voiko vääryyttä kokenut ihminen luottaa edes itseensä.

Sokea veri jättää vahvan muistijäljen.

Inga Koskinen on lakimies, kouluttaja ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on hoitanut oikeudenkäyntejä Suomessa yli 30 vuoden ajan. Hänen dekkarinovellinsa Kun hyttynen vaikenee on julkaistu antologiassa (2019). Hän on kirjoittanut aiemmin tietokirjan Sovi, älä riitele - Menestyvän sopimuksen perusteet (2020).

Kirjailijan kotisivut: ingakoskinen.com


Suosittelemme myös