Seitsemän asuntoa ja kolme paimenta — Kertomuksia mystisistä kokemuksista

Grönlund, Elina
Nimeke: Seitsemän asuntoa ja kolme paimenta — Kertomuksia mystisistä kokemuksista
Tekijät: Grönlund, Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527240137
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 236
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Uskonnot ja hengellisyys
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mystiikka, ekstaattiset ilmiöt, selittämättömät ilmiöt, paranormaalit ilmiöt, henkimaailma, kuolemanrajakokemukset, mietiskely
Äänikirja, 2020
MP3
16,90 €

Millaisia mystiset kokemukset ovat ja voiko sellaisia kokea vielä nykyäänkin?

Teoksessa kerrotaan kuuluisien katolisten mystikkojen kuten Pyhän Birgitan, Avilan Teresan ja Ignatius de Loyolan elämästä ja hengellisistä kokemuksista, suomalaisen Helena Konttisen näyistä ja toiminnasta ja Lorna Byrnen enkelikokemuksista. Kirjassa käsitellään lisäksi muun muassa islamin mystikoita, neitsyt Marian ilmestymisestä Portugalin Fatimassa, kuolemanrajakokemuksia ja kontemplaatiota sekä zen-meditaatiota ja mindfulnessia.

Teos tuo selkeästi esiin mystiikan maailman moniulotteisuuden ja toisaalta sen universaalin lähteen. Kirja korostaa myös hengellisen ohjauksen merkitystä.

Elina Grönlund on vapaa kirjoittaja ja kääntäjä. Hän on koulutukseltaan erikoissairaanhoitaja ja terveydenhuollon maisteri. Hän toimii kuolevan hoidon kouluttajana ja on kirjoittanut useita aihepiiriin liittyviä tieteellisiä artikkeleita. Häneltä on ilmestynyt aiemmin teos Matkavalmisteluja ja opastajia (Basam Books 2015).


Suosittelemme myös