Seepra joka ajatteli liikaa

Ahola, Tiia
Nimeke: Seepra joka ajatteli liikaa
Tekijät: Ahola, Tiia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337448
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 251
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: OCD, elämänhallinta, kasvun mahdollisuus, läsnäolon voima, mieli, pakko-oire, pakko-oireinen ahdistuneisuushäiriö, seepra, selviytymistarina, tabu
Äänikirja, 2021
MP3
16,90 €

Seepra joka ajatteli liikaa on hengittävä esikoisteos mielen särkymisestä ja vanhemmuuden väkevästä voimasta. Tarina kertoo kaikista meistä, jotka ovat pyrkineet hallitsemaan elämän epävarmuutta riippuvuuksilla, perfektionismilla ja liialla ajattelulla. Tällöin tunteemme,
toimintamme ja havaintomme maailmasta värittyvät virheellisistä tulkinnoista, valheellisista muistoista ja harhaisista uskomuksista.

Kertomus on samanaikaisesti pienen seepran ja pienen ihmisen selviytymistarina elämän savannilla. Se on tarkoitettu kaikille ajatteleville, suorittajille, äideille ja isille. Se on kiitos lapsille, jotka antavat meille mahdollisuuden kasvuun, sekä oodi eläimille, joiden kautta voimme oppia jotakin oleellista läsnäolon voimasta.

Teos murtaa mielen sairauksiin liittyviä tabuja ja näyttää esimerkin keinoin, että rohkeus ei ole pelon puutetta. Se on mielen hallintaa.

Tiia Ahola on työskennellyt matkaoppaana, ja toimii tällä hetkellä vanhempana rikoskonstaapelina Helsingissä. Hän on aina ollut kiinnostunut ihmisen mielen pimeästä ja valosta, ja on oppinut niistä työnsä ja oman elämänsä kautta.


Suosittelemme myös