Salattu raamattu

Vehreävesa, Pertti
Nimeke: Salattu raamattu
Tekijät: Vehreävesa, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337691
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.11.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.11.2020
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjat
Kirjat A-Ö
Itseapu- ja rajatietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 29.3 Antiikin uskonnot ja mytologiat
Avainsanat: Raamattu, mysteeri, raamatun kertomukset, raamatun symboliikka
Kirja Salattu Raamattu ottaa tarkasteluun Raamatun symboliikan. Maailman luetuin kirja Raamattu on koottu monista pyhiksi ymmärretyistä kirjoituksista. Joitakin on otettu mukaan, toisia taas ei. Joitakin muutoksia ja väärinymmärryksiä on syntynyt käännettäessä kertomuksia kieleltä toiselle.

Kirkolliselle tai maalliselle eliitille on riittänyt, että Raamatun kirjoitusten sanoma ja tulkinta on ollut valjastettuna ylläpitämään sen valta-asemaa. Kertomukset ovat säilyneet kenties siksi, ettei niiden alkuperäistä henkistä sanomaa ole - erillisyyden ja materialismin sokaisemana - täysin ymmärretty.

Uusi tietoisuuskin on kuningassukua, mutta korkeammalla tasolla kuin entiset kuninkaat ja maanpäälliset hallitsijat. Puu on ihmiskehon analogia. Kiveen hakattu on viesti, joka löytyy meistä itsestämme, omastatunnostamme. Symboliikkaa tulkitaan esoteerisesti, kuin salakouluissa.

Pertti Vehreävesa on valmistunut arkkitehdiksi. Raamatun kertomuksia hän inspiroitui tutkimaan noin seitsemän vuotta sitten. Hän koki, että Raamattu on suurimmaksi osaksi esoteerinen mysteerikertomus. Avainkertomus oli kuvaus Nooan arkista, jossa jo ovat kaikki perussymbolit.


Suosittelemme myös