Rauha — Elämän hyvinvoinnin parantaja

Puro, Mira
Nimeke: Rauha — Elämän hyvinvoinnin parantaja
Tekijät: Puro, Mira (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790728
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 19.11.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 328
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Hyvinvointi
Syksy 2021
Traumakirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mielenrauha, tunteet, hyvinvointi, elämäntaito, itsekasvatus
”Suolisto käsittelee ruokaa ja ajatuksia.” Tuolle päässäni armottomasti jyskyttäneelle lauseelle minä olen elämäni velkaa. Minä en olisi enää hengissä, jos en olisi ymmärtänyt mitä tuo lause tarkoittaa. Tuo lause muutti kaiken minussa ja tavassani elää. Tuossa lauseessa ”suolisto” on koko ihminen. ”Käsittely” tarkoittaa suhtautumista, hyväksyntää, rakkautta, myötätuntoa ja uteliaisuutta. ”Ruoka ja ajatukset” tarkoittavat kaikkea, mitä syömme silmillämme, sormillamme, suullamme ja korvillamme ja myös nenällämme.

"Miran kirja on kirja itseymmärryksen ja tunteiden käsittelyn tärkeydestä. Usein vasta siinä tilanteessa, kun tapahtuu jotakin yllättävää, joka vie elämältä pohjan, esimerkiksi menettää työnsä tai sairastuu, ja kun on väistämättä pysähdyttävä, moni vasta silloin pysähtyy pohtimaan elämäänsä. Elämisen taitoa - sitä mitä Mira Rauhassakin opettaa - pitäisi opetella jo kouluissa. Mira on nykyajan henkinen opettaja, joka auttaa sinua avautumaan kuuntelemaan niitä puolia itsestäsi, joiden kautta sinun on helpompi päästä kohti Rauhaa, joka jo olet." Johanna Blomqvist fyysikko, Hypertodellisuus-kirjan kirjoittaja

Mira Puro (os. Juntunen) on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi, somaattisen pilateksen ohjaajaksi ja reikihoitajaksi. Lisäksi Mira on opiskellut biokemiaa, psykologiaa, kiinalaista lääketiedettä, ravitsemusta sekä selityksiä maailmalle, energioille ja elämälle. Hän on loputtoman kiinnostunut kaikesta ”normaalista poikkeavasta” ja tieteen selityksistä niille. Mira työskenteli yli kymmenen vuotta lääketeollisuudessa ja TV:stä tuttujen brändituotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Rauha on Miran kolmas hyvinvointikirja (Kehon korjausopas, Readme 2018, Merkityksellinen minä, Readme 2019). Kirjassa yhdistyy kehon, mielen ja sydämen hyvinvointi. Harjoitusten ohjaamien tekojen avulla löydät sydämen valon eli rauhan ja riemun sekä hyvinvoinnin elämään.


Suosittelemme myös