Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena

Perkiömäki, Annamaija; Wärn-Rancken, Mayvor
Nimeke: Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena
Tekijät: Perkiömäki, Annamaija (Kirjoittaja)
Wärn-Rancken, Mayvor (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337301
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 181
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ratkaisukeskeinen terapia, lyhytterapia, ratkaisukeskeisyys, ihmissuhteet, itsetunto, kiltteys, herkkyys (psykologia), stressi, masennus, surutyö, riippuvuus, sairaudet, kriisit, selviytyminen
Avainsanat: muutos, selviytyminen, selviytymistarina, vertaistuki, voimaantuminen, voimavara
Jokaisella meistä on omasta takaa valtavasti voimavaroja ja selviytymiskeinoja elämän haasteiden kohtaamiseen. Uskomme, että Jumala on antanut meille kyvyn ratkaista ongelmia. Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena näyttää, kuinka omia voimavarojaan voi tunnistaa ja vahvistaa. Olennaista on oppia siirtämään huomio ongelmien sijasta ratkaisuihin: ratkaisujen etsimiseen ja löytämiseen.

Tämä kristillinen elämäntaitokirja esittelee käytännöllisiä työkaluja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Kirjaan kootut kertomukset erilaisista selviytymiskokemuksista tarjoavat vertaistukea. Kirja on kirjoitettu kristillisellä arvopohjalla. Se näkyy siten, että kunkin kappaleen lopussa on aiheeseen liittyvä rukous. Kristinuskon näkökulma on kiinnostava myös muille, koska se on osa kulttuuriamme.

Ratkaisukeskeiset työkalut muutoksen tukena on oivallinen matkakumppani elämän yllättäviinkin käänteisiin: sen sivuille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Kirjan kirjoittajat Annamaija Perkiömäki ja TM Mayvor Wärn-Rancken ovat ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Heillä on molemmilla taustallaan pitkä työura seurakunnissa ja laaja kokemus ihmisten erilaisten ongelmien kohtaamisesta.


Suosittelemme myös