Punainen kuu — Naiseuden luova, seksuaalinen ja henkinen rytmi

Gray, Miranda; Hartikainen, Teija
Nimeke: Punainen kuu — Naiseuden luova, seksuaalinen ja henkinen rytmi
Tekijät: Gray, Miranda (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240533
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.9.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.9.2020
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Tulossa
Tulossa: tilaa ennakkoon!
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Viisauden viesti jokaiselle naiselle.
Naisellinen kuukautiskierto nähdään usein negatiivisessa valossa, tuskaisena, kiukuttavana ja hankalana biologisena ilmiönä. Punertava kuu haastaa suhtautumaan toisin tähän muinaiseen naisellisen voiman ytimeen ja viisauden lähteeseen. Miranda Gray kuvailee kirjassaan, miten kuukausittainen rytmi on luovuuden, seksuaalisuuden,tunteiden, mielen ja kehon energioiden kehto. Se on lahja, sykli, jossa nainen uudistaa itsensä ja symboloi itsessään koko maailman luomista.

Punertava kuu muuttaa ajattelusi itsestäsi, kierrostasi ja elämästäsi. Kirja ohjaa sinut hyväksymään kuukausittaisen rytmisi, yhdistymään jokaisen erilaisen vaiheen voimallisiin energioihin sekä nauttimaan ja sallimaan itsellesi näiden energioiden luovan, seksuaalisen ja hengellisen käytön arjessasi.

Miranda Gray on työssään ohjannut ja auttanut erityisesti naisia löytämään luonnollisen rytminsä ja kosketuksen feminiiniseen energiaansa. Hän tuo näkyväksi jokaisen naisen ainutlaatuisuuden ja mahdollisuudet oman hyvinvoinnin edistämiseen ottamalla oma kierto ja rytmi huomioon. Hän rakentaa vahvaa linkkiä henkisen hyvinvoinnin, kuukautiskierron ja työssä menestymisen välille.


Suosittelemme myös