Psykopaatit verkossa — Nettideittailun vaarat

Duvringe, Lisbet; Florette, Mike
Nimeke: Psykopaatit verkossa — Nettideittailun vaarat
Tekijät: Duvringe, Lisbet (Kirjoittaja)
Florette, Mike (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240519
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Yhteiskunta
Itseapukirjallisuus
Kirjat
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: psykopatia, persoonallisuushäiriöt, manipulaatio (psykologia), ihmissuhteet, Internet, deittipalvelut
Rakkaus, seksi ja ihmissuhteet houkuttelevat psykopaatteja verkossa kuin sokeri kärpäsiä. Suuruusharhaiset psykopaatit valehtelevat, hurmaavat ja tavoittelevat verkossa omaa etuaan. He rikkovat ja tuhoavat toisten elämän ilman omantunnontuskia. Psykopaatit verkossa on kirja psykopaateista, nettideittailusta ja siitä, miten helposti ihminen joutuu ansaan ja päätyy vaaralliseen suhteeseen.

Kirjassa äänessä ovat miehet ja naiset, jotka ovat etsineet rakkautta nettideittailun kautta, ja uskoneet lopulta löy- täneensä sen oikean. He ovat kuitenkin nopeasti oivaltaneet, että unelma rakkaudesta on muuttunut vankilaksi, joskus jopa peloksi, kun rakastettu onkin psykopaatti.

Kirja kertoo, miten psykopaatit käyttäytyvät ja hurmaavat säteilyllään ja usein myös vakuuttavilla verbaalisilla taidoillaan. Kirjassa haastatellaan niin tutkijoita, psykologeja, poliiseja kuin juristejakin. Lukijat oppivat tunnistamaan psykopaatin ja huomaamaan varoitusmerkit ennen kuin on liian myöhäistä.

Kirjan kirjoittajat Lisbet Duvringe ja Mike Florette ovat kirjailijoita ja luennoitsijoita. Kaksikolta on aiemmin ilmestynyt ruotsiksi kaksi kirjaa psykopaateista, joista toinen käsittelee naispsykopaatteja ja toinen psykopaatteja työelämässä.


Suosittelemme myös