Poista paha olo — Tule siksi mitä parhaimmillasi voit olla

Juuti, Pauli
Nimeke: Poista paha olo — Tule siksi mitä parhaimmillasi voit olla
Tekijät: Juuti, Pauli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790261
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 198
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Itseapukirjallisuus
Traumakirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ahdistus, huolestuneisuus, pelko, tunteet, masennus, tunne-elämän häiriöt, elämänhallinta, kulttuuri, mallit (mallintaminen), ajattelu, muutos, mielenterveys, henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, ihmissuhteet, itsehoito
Avainsanat: ahdistuneisuus, henkinen kasvu, huolestuneisuus, huoli, pelko, tunnemyökky
Huoli omasta ja läheisten terveydestä jäytää mieltämme pandemian oloissa. Itsestä ja muista huolehtiminen on hyvä asia, mutta liiallinen huolestuneisuus verottaa voimavarojamme. Pandemian, ydinsodan ja ilmastokatastrofin uhkat saattavat viedä meidät pelon ja ahdistuksen synkkään maailmaan.

Pahan olon ja ahdistuksen armoille jääminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Ihminen kykenee muuttumaan. On olemassa lukuisia hyviksi havaittuja keinoja työstää pahan olon, ahdistuksen ja jopa masennuksen tunteita. Niiden käyttäminen vaatii kuitenkin paitsi osaamista, myös työtä ja vaivannäköä.

Kirjassa opetetaan näiden menetelmien käyttämistä ja kannustetaan niiden harjoittelemista niin, että oma olotila paranee. Samalla saattavat monet jo unohduksiin jääneet tunnemöykyt löytää ratkaisunsa ja harjoituksia tekevä ihminen saattaa ohjautua henkisen kasvun tielle.

Pauli Juuti, valtiotieteen tohtori, emeritusprofessori ja tietokirjailija. Hän on ennen eläkkeelle siirtymistään toiminut Johtamistaidon Opisto JTO:n tutkimusjohtajana sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston johtamisen ja organisaatioiden professorina. Hän on myös ollut Tampereen yliopiston henkilöstöasioiden ja johtamisen dosentti. Lisäksi hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa sekä tutkimusjulkaisua.


Suosittelemme myös