Parinkympin kriisi — Erosta selviytymisopas

Svensk, Tiina
Nimeke: Parinkympin kriisi — Erosta selviytymisopas
Tekijät: Svensk, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337905
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2020
Ilmestymispäivä: 15.10.2020
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Tulossa: tilaa ennakkoon!
Kirjastoluokka: N14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Avainsanat: ero, eroaminen, eroprosessi, ensiero, ikäkriisi
Parinkympin kriisi tarjoaa tietoa, oivalluksia ja tilan, jossa itselleen ja elämälle voi myös vähän nauraa. Elämälle saa nimittäin nauraa myös silloin, kun kaikki on ihan kamalaa.

Teos kokoaa yhteen haastatteluja eri alojen asiantuntijoilta, jotka tarjoavat oman näkökulmansa ja työkalunsa eroprosessiin. Tiedon ja työkalujen on tarkoitus auttaa lukijaa ottamaan vastuu omasta kokemuksestaan ja tunteistaan, sekä vahvistaa omanarvontuntoa ja itsemyötätuntoa eron jälkeen.

Parinkympin kriisi on opas siihen, kuinka omasta ensierosta oikein selvitään. Nuorena aikuisena koetut ensimmäiset erot ovat kokemuksia, jotka voivat tuoda pintaan paljonkin käsiteltäviä asioita, kipupisteitä ja haasteita. Kirja on Svenskin esikoisteos, joka julkaistaan syksyllä 2020.

Lisäksi kirjassa tarkastellaan eroja, ihmissuhteita ja rakkautta juuri parikymppisten näkökulmasta. Svensk haluaa tarjota lukijalle paketin, josta saa käyttöönsä käytännönläheisiä työkaluja ja tietoa, joka luo turvaa eroprosessiin. Kirja toimii myös vertaistukena hetkeen, joka voi olla nuoren aikuisuuden ja parikymppisyyden suurin tai ensimmäinen kriisi - ja toisaalta myös mahdollisuus olla ensimmäistä kertaa elämässään hetken aivan hukassa. Oman keskeneräisyyden salliminen kun tuntuu olevan suorittavalle burn out -sukupolvelle tässä ajassa suurin mahdollinen henkilökohtainen vallankumous.

Kirjan kirjoittaja Tiina Svensk on 25-vuotias on helsinkiläinen toimittaja ja joogaopettaja. Ihmisyys ja rakkaus ovat hänestä loputtoman kiehtovia aiheita, jota voi tutkia niin yhteiskunnallisesta, kulttuurillisesta kuin yksilön näkökulmasta käsin.


Suosittelemme myös