Parantava yhteys — Feminiinistä puolta jäljittämässä

Kuurne, Kaisa
Nimeke: Parantava yhteys — Feminiinistä puolta jäljittämässä
Tekijät: Kuurne, Kaisa (Kirjoittaja)
Saragrahi Broo (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523791770
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.12.2021
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: kirja + kortit
Tuoteryhmät: Syksy 2021
Kirjat A-Ö
Itseapukirjallisuus
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsetuntemus, naiseus, arkkityypit, itsehavainnointi, identiteetti, tunteet, ihmissuhteet, henkinen hyvinvointi, onnellisuus, harjoitukset
Parantava yhteys -kirja ja terapeuttiset kortit syventyvät elämänvoimien feminiiniseen puoleen, jota arkkityyppisesti edustavat kehollisuus, tunteet, suhteet, alitajunta, luovuus ja elämän sykliset voimat. Länsimaisessa ihmiskuvassa syrjään jääneen feminiinisen puolen työstäminen auttaa rakentamaan aiempaa tasapainoisempaa ja elävämpää elämää, suhteita ja minuutta. Kirjan ja korttien teemat (esimerkiksi äiti, viattomuus, luopuminen ja sukupolvien ketju) tuntuvat kehossa ja avaavat mahdollisuuden tutkia syvällä alitajunnassa vaikuttavia asetelmia.

Kirjaa ja kortteja voi käyttää yhdessä tai erikseen terapeuttisessa työskentelyssä oman itsetuntemuksen lisäämiseksi, asiakkaiden kanssa, valmennuksessa, piireissä, ryhmissä ja kasvuprosesseissa.

Kaisa Kuurne, VTT, on Helsingissä asuva sosiologian ja sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, kirjoittaja, runoilija ja joogaopettaja, joka on opiskellut arkkityyppistä työskentelyä Clarissa Pinkola Estesin oppilaana Archetypal and Cross-Cultural Studies Institute:ssa Coloradossa. Kotisivu: https://www.kaisakuurne.com

Saragrahi Broo on kuvataitelija, joka on monien vaiheiden jälkeen asettunut Suomen Turkuun. Hänen kuvissaan yhdistyvät häntä viehättävä intialainen henkisyys ja eurooppalaisen kansantaiteen mutkattomuus. Lisää Saragrahin taidetta löydät Instagramista ja Facebookista osoitteesta Saragrahi Art.


Suosittelemme myös