Päivittäinen kasvojooga

Salminen, Päivi
Nimeke: Päivittäinen kasvojooga
Tekijät: Salminen, Päivi (Kirjoittaja)
Virtaranta, Ida (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789523794535
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 15.8.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Hyvinvointi
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kasvot, jooga, harjoitukset, lihakset, aktivointi, rentoutus, hieronta, akuhieronta, hyvinvointi, kauneudenhoito
Näkyvimmät lihaksesi löytyvät kasvoistasi ja se, miten niitä käytät, vaikuttaa uskomattoman paljon niin ulkonäköösi kuin hyvinvointiisi. Rentouttamalla ylityöskenteleviä lihaksia ja aktivoimalla laiskistuneita lihaksia kohotat ilmettäsi. Samalla opettelet eroon tavoista, jotka aiheuttavat pahimmillaan päänsärkyjä ja leukanivelen jännittymistä. Kasvojoogan kruununa varmistat sujuvan ja luontevan nenähengityksen, jonka avulla moni myös nukkuu paremmin. Kirjasta löydät selkeät ohjeet, joiden avulla saat kasvoillesi aivan uuden ryhdin!

Päivi Salminen on Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja, joka tutustui kasvoharjoitteluun jo lapsena puheterapiassa ja myöhemmin mallintöissä. Päivi on myös joogaopettaja (RYT500), joka haluaa asiakkaidensa tekevän oikeita asioita ja myös ymmärtävän, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä.


Suosittelemme myös