Onnellisia aborttitarinoita

Hälinen, Sari
Nimeke: Onnellisia aborttitarinoita
Tekijät: Hälinen, Sari (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523792685
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 17.5.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 17.5.2024
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Yhteiskunta
Kirjat A-Ö
Kevät 2024
Kirjastoluokka: 30.1 Sosiologia
Abortti on aina kärsimys. Valinta, jota kadutaan ja joka piinaa tekijäänsä tämän loppuelämän ajan. Ei. Kokemus abortista voi myös jäsentyä yhdeksi elämänkokemukseksi muiden joukkoon, osaksi kokijansa elämänvirtaa.

Onnellisia aborttitarinoita sisältää sekä aborttiin perehtyneiden asiantuntijoiden kirjoituksia että abortin tehneiden kertomuksia. Kokemusasiantuntijoiden näkökulman avulla teos valottaa esimerkiksi sitä, miten abortti vaikuttaa raskautensa keskeyttäneiden seksuaalisuuteen ja ehkäisyn käyttöön.

Kirjan aineisto on ainutkertaista. Sitä voivat hyödyntää niin vertaiset kuin terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksetkin. Myös seksologian alalla työskentelevät henkilöt, tutkijat sekä median edustajat löytävät kirjan kokoamista aborttikokemuksista paljon ammennettavaa omaan työskentelyynsä.

Kirjan toimittaja Sari Hälinen on YTM, yhteisöpedagogi, sosionomi, authorized sexual educator and sexual health promoter (NACS), seksuaalineuvoja (SSS), seksuaalikasvattaja (SSS) ja seksuaaliterapeutti.


Suosittelemme myös