Nyt riittää! — Kuinka uusliberalismi tuhoaa ihmiset ja luonnon

Stalsberg, Linn ; Kanerva, Kaisa
Nimeke: Nyt riittää! — Kuinka uusliberalismi tuhoaa ihmiset ja luonnon
Tekijät: Stalsberg, Linn (Kirjoittaja)
Kanerva, Kaisa (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523790834
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 31.5.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 31.5.2021
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Yhteiskunta, filosofia, taide
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 36.6 Kansainvälinen talous. Maailmankauppa
Monet meistä potevat jatkuvaa stressiä ja tuntevat olevansa ikuisessa kilpailussa muiden ihmisten kanssa. Tämä on seurausta siitä, että olemme eläneet ja hengittäneet uusliberalismia 40 vuoden ajan. Meidät on jätetty yksin kamppailemaan aikamme suurimpien ongelmien, ilmastonmuutoksen ja epätasa-arvon kanssa, jotka uusliberalismi on aiheuttanut.

Nyt riittää. Meidän täytyy löytää tie ulos yhdessä. Norjassa valtavan mediakeskustelun aikaansaanut pamfletti hahmottelee suuntaviivoja kohti parempaa ja inhimillisempää tulevaisuutta.

Linn Stalsberg (s. 1971) on norjalainen, maineikkaasta London School of Economics and Political Science -yliopistosta valmistunut sosiologi, toimittaja, kolumnisti, kirjailija ja kääntäjä, joka osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun Norjassa. Hän on työskennellyt mm. Norjan yleisradioyhtiölle (NRK), Norjan Amnestylle sekä Dagbladet-, Verdens Gang- ja Klassekampen-lehdille. Stalsberg on aiemmin kirjoittanut ja toimittanut kirjoja norjaksi Tobinin verosta, kehitysmaiden velasta, sodan säännöistä ja naisten tasa-arvosta.


Suosittelemme myös