Nyt on sinun vuorosi loistaa! — Esiintymisen kielen opas

Sainius, Niina; Pohjaväre, Kikka
Nimeke: Nyt on sinun vuorosi loistaa! — Esiintymisen kielen opas
Tekijät: Sainius, Niina (Kirjoittaja)
Pohjaväre, Kikka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789527337868
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 29.1.2021
Ilmestymispäivä: 29.1.2021
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät:
Kirjastoluokka: 77.2 Ilmaisutaito. Puhetaito. Lausuntataide
Avainsanat: esiintyminen (esittäminen), esiintymistilanne, esiintymisvalmennus, kukoistus, loistaa, viestintä
Tämä kirja on kirjoitettu sinulle ammattilainen, joka jostakin syystä seisot kuulijoiden edessä harmaana ja himmeänä juuri sillä samaisella hetkellä, kun olisi juuri sinun vuorosi loistaa. Tämä on sinulle, joka et ole vielä saanut tukea esiintymisen kielen opiskeluun, sekä sinulle, joka olet jo kurssisi käynyt ja janoat ottaa 100%:sti käyttöösi koko viestinnällisen potentiaalisi! Tavoitteeni on auttaa sinua “ohjelmoimaan” itsesi kukoistamaan kokonaisvaltaisesti omana aitona itsenäsi erilaisissa esiintymistilanteissa.

Mielikuva omasta itsestä esiintyjänä voi muuttua 180 astetta. Monesta esiintymisjännittäjästä on tullut estradien innokas valloittaja ja harmaavarpusesta undulaatti. Sainiuksen käytännönläheiset neuvot ovat hioutuneet vuosien varrella niin selkeiksi, ettei sinulla ole enää mahdollisuutta tämän kirjan luettuasi sanoa, että esiintyminen vaikuttavasti on vaikeaa tai mahdotonta. Sillä esiintymisen kielen voi oppia kuka vain!

Niina Sainius on Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentajan tittelin käyttöön ottanut kouluttaja, jonka huippu-urheilija asiakkaansa keksivät koko sanan esiintymisvalmennus vuonna 2003 Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Hän on saanut olla mukana todistamassa kymmenien tuhansien esiintymisvalmennuksiin osallistuneiden huikeita kehittymisloikkia vaikuttavaksi puhujaksi sekä ilon ja liikutuksen kyyneleitä heidän ylittäessään itsensä esiintymistilanteessa.


Suosittelemme myös