Nyt on sinun vuorosi loistaa — Esiintymisen kielen opas

Sainius, Niina; Pohjaväre, Kikka
Nimeke: Nyt on sinun vuorosi loistaa — Esiintymisen kielen opas
Tekijät: Sainius, Niina (Kirjoittaja)
Pohjaväre, Kikka (Kirjoittaja)
Gartz, Mira (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527337868
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 314
Tuoteryhmät: Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 77.2 Ilmaisutaito. Puhetaito. Lausuntataide
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: esiintymistaito, esiintyminen, esitystilanne, esiintymispelko, suullinen ilmaisu, puhetaito, ilmaisutaito, puheviestintä, vaikuttaminen
Avainsanat: esiintyminen (esittäminen), esiintymistilanne, esiintymisvalmennus, kukoistus, loistaa, viestintä
Haluatko oppia esiintymään vapautuneesti ja vaikuttavasti? Kirja opastaa, kuinka ankea esitysaineiston lukija voi muuttua briljantiksi vaikuttajaksi ja hiljainen taustahahmo kasvaa rohkeaksi puhujaksi. Esiintyminen on taito, jonka jokainen voi oppia, ja matka varmaksi esiintyjäksi on käsittämättömän lyhyt.

Esiintymisvalmentaja Niina Sainius on kouluttanut tuhansia ammattilaisia. Kirjassa hän kertoo, mitä esiintyessä kannattaa käytännössä tehdä ja miten esiintymisjännitystä selätetään sekä julkaisee kehittämänsä mallin, jonka avulla vaikuttava esitys valmistetaan. Pääset myös mukaan kymmenen erilaisen henkilön valmennustilanteeseen, joista löydät vastauksia kysymyksiisi. Kirjan oppien avulla nostat esiintymisvarmuutesi uudelle tasolle ja saat ylivertaisen työelämätaidon, joka voi muuttaa urasi ja koko elämäsi. Kirjaan haastatellut ihmiset kertovat omat tarinansa.

Esiintymisen kielen opas on tarkoitettu kaikille eri alojen ammattilaisille: esimiehille, myyjille, tutkijoille, insinööreille, opettajille, opiskelijoille, johtajille, projektipäälliköille, yrittäjille, juontamistehtäviin pyrkiville ja työelämän aloittelijoille.

NIINA SAINIUS on esiintymisvalmentaja, joka on kouluttanut vaikuttamisen taitoja yrityksissä 2000-luvun alusta lähtien. Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän tehokeinoihin. Niina on kehittänyt Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ ja eri ihmistyyppejä loistamaan ohjaavan valmennusmenetelmän.

KIKKA POHJAVÄRE on kirjan toimittaja ja kirjoittaja. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana eri medioissa, toiminut journalismin lehtorina yliopistossa ja perustanut Vierumäellä Mediapajan ja viestintäinstituutin. Hän opettaa esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.


Suosittelemme myös