Naisen kolmas elämä — Nautinnon vuodet

Hytönen, Kirsi
Nimeke: Naisen kolmas elämä — Nautinnon vuodet
Tekijät: Hytönen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790216
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 147
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Itseapukirjallisuus
Hyvinvointi ja jooga
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: avoin suhde, elämäntapa, ikääntyminen, nettideittailu, parisuhde, seksisuhde nuorempaan mieheen, seksuaalisuus
E-kirja, 2021
EPUB
15,90 €

Ladattava äänikirja, 2021
MP3
16,90 €

Kirsi Hytösen esikoiskirja kertoo kirjoittajan oman tarinan hätkähdyttävän rohkeasti ja rehellisesti. Se kertoo keski-ikäisen naisen löytöretkestä omaan seksuaalisuuteensa, pitkän parisuhteen muuttamisesta avoimeksi, nettideittailusta ja seksisuhteista nuoriin miehiin.

Teos ravistelee totuttuja parisuhdekäsityksiä ja avaa uusia, kannustavia näköaloja naisen ikääntymiseen. Hytösen mukaan meitä on huijattu uskomaan yksiavioiseen, koko elämän kestävään parisuhteeseen ja siihen, ettei yli viisikymppinen nainen olisi enää seksuaalisesti kiinnostava. Teksti haastaa lukijaa pohtimaan, ottaa mukaan salatuille retkille ja esittää kiperiä kysymyksiä. Hytönen laittaa rohkeasti itsensä likoon kuvatessaan itsellään tekemäänsä "ihmiskoetta", jossa hän testaa itselleen oikealta tuntuvaa elämäntapaa. Kirja antaa lukijalle aineksia oman elämän ja parisuhteen uudelleenarviointiin.
Kirsi Hytönen (s.1957) on helsinkiläinen, Punavuoressa asuva vapaa toimittaja ja viestintäyrittäjä, joka kirjoittaa Luksusongelmia-blogia ja nauttii urbaanista elämäntavasta. Hänet voi löytää vaikkapa baarista siemailemasta jokapäiväistä ”kello kuuden skumppaa” tai raitiovaunusta matkalla Kallioon.


Suosittelemme myös