BLACK FRIDAY MEGA-ALE!
            Koodilla BLACK2023 saat kaikista tuotteistamme 50 % alennuksen!
                                      Koodi on voimassa 24.11.-1.12.2023

Moniosaamisen renessanssi — Opas työelämän edelläkävijöille

Ruuska, Inkeri
Nimeke: Moniosaamisen renessanssi — Opas työelämän edelläkävijöille
Tekijät: Ruuska, Inkeri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792135
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.2.2022
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 249
Tuoteryhmät: Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: moniosaaminen, työelämä, muutos, työ, monimuotoisuus, ammatinvalinta, uranvalinta, urasuunnittelu, työura, verkostoituminen
Uskalla toteuttaa osaamistasi ennakkoluulottomasti ja uusissa muodoissa.

Käsissäsi on käytännönläheinen opas monipuolista uramaisemaa rakentaville ja monesta asiasta innostuville ihmisille. Kirja kertoo miten voit hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti ja tehdä uusia innostavia suunnitelmia urallesi. Sinun ei tarvitse tyytyä yhteen uraan, vaan elämään mahtuu monta työpaikkaa, ammattia sekä uudistavaa oppimista. Voit yhdistää urallasi erilaista osaamista, innostuksen kohteita ja työn muotoja. Kirjan sisältämien käytännön tehtävien avulla monimuotoisen uramaiseman suunnittelu on helppo aloittaa.

Kirja sopii omaa uramaisemaa suunnitteleville, henkilöstöammattilaisille, esihenkilöille, valmentajille ja työelämän murroksesta kiinnostuneille.

Inkeri Ruuska on kokenut työelämän asiantuntija, joka on vaihtanut suuntaa rohkeasti. Hän on ollut johtaja, kehittäjä ja tutkija ja toiminut yritys-, yliopisto- ja järjestömaailmassa. Ruuska on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, oikeustieteen maisteri ja sertifioitu business coach. Tällä hetkellä hän toimii valmentajana erilaisille organisaatioille.


Suosittelemme myös