Mindfulness, mielenselkeys ja myötätunto

Skarp, Ari-Pekka
Nimeke: Mindfulness, mielenselkeys ja myötätunto
Tekijät: Skarp, Ari-Pekka (Kirjoittaja)
Skarp, Ari-Pekka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523794726
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 25.9.2023
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: tietoinen läsnäolo, tietoisuus
Pehmeäkantinen kirja, 2022

34,00 €

Mindfulness, mielenselkeys ja myötätunto on syvällisiä oivalluksia herättelevä selviytymisopas kaikille nykyajan digi-yhteiskunnassa toimiville ihmisille.

Älylaitteiden ja sosiaalisen median vaatiessa jatkuvasti huomiota, kyky aitoon läsnäoloon korostuu yhä tärkeämpänä kaikessa kanssakäymisessä. Nopeatempoinen maailma haastaa ihmisten sosiaalisia suhteita, keskittymiskykyä ja tiedonkäsittelyä - niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Kirja oivalluttaa lukijaa huomaamaan, kuinka tärkeitä läsnäolon taidot ovat ja kuinka niitä voidaan kehittää arjen keskellä. Monimutkaisessa maailmassa tarvitaan kirkkaan selkeää ja myötätuntoista mieltä, joka auttaa lisäämään hyvinvointia sekä ihmiselle itselleen, että hänen ympäristölleen. Juuri tähän työskentelyyn teos tuo upeita välineitä.

Mindfulness, mielenselkeys ja myötätunto ovat opeteltavissa olevia taitoja, jotka muodostavat viisaan toiminnan vahvan perustan. Teos opastaa lukijaa kehittämään näitä elämäntaitoja selkeän harjoituspolun kautta. Lisäksi se sisältää runsaan kokoelman hyvin rakennettuja käytännön harjoituksia, jotka toimivat harjoitusvarastona vielä vuosien ajan. Kirja sopii loistavasti myös ammattilaisten apuvälineeksi ja yritysten henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Ari-Pekka Skarp on psykoterapeutti, psykologi ja teollisen johtamisen insinööri. Hän on harjoittanut meditatiivista työskentelyä yli 20 vuoden ajan yhdistäen psykologian ja viisausperinteiden koeteltuja oivalluksia mielen taitojen kehittämiseen. Ari-Pekalta on julkaistu aiemmin kirja Mielen laboratorio - tietoisuustaidot ja taitava vuorovaikutus (2019). Lisäksi hän juontaa suosittua Mielen laboratorio -podcastia.


Suosittelemme myös