Mikä X:n koutsaus? — Ei-tietämisen viisaus ja ei-tekemisen voima

Toivonen, Veli-Matti; Paltemaa, Tuuli
Nimeke: Mikä X:n koutsaus? — Ei-tietämisen viisaus ja ei-tekemisen voima
Tekijät: Toivonen, Veli-Matti (Kirjoittaja)
Paltemaa, Tuuli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793620
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.9.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 157
Tuoteryhmät: Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 14 PSYKOLOGIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, valmennus, neurolingvistinen ohjelmointi, työnohjaus, työyhteisötaidot, työmotivaatio, työntekijät, vuorovaikutus, työilmapiiri, työyhteisöt, harjoitukset
Suorittamisesta asioiden itsellään tapahtumiseen!

Valmentaminen, koutsaus, on väline jonka avulla voidaan ottaa käyttöön se psykologinen potentiaali, jota nykyinen työelämä edellyttää. Tämä pitkän linjan NLP-valmentajien ja kouluttajien opas tarjoaa eväitä, joiden avulla olla myös työtehtävissä kokonaisempi ihminen: läsnäoleva ja intuitionsa huomioiva. Kirja sopii erityisesti heille, jotka työssään valmentavat, johtavat, opettavat tai kohtaavat asiakkaita eri konteksteissa.

Nykyisessä työelämässä taito kohdata toisia on olennaista. Tämä edellyttää kykyä olla kokonainen ihminen myös työkontekstissa - ei riitä, että on vain älykäs tai tietävä. On löydettävä kehonsa ja luontonsa, intuitionsa ja ei-tietoinen puolensa; oltava läsnä ja yhteydessä muihin. Kaikilla on tästä kokemuksia arjessa, nyt se on tullut arvokkaaksi myös työssä.

Tässä kirjassa ei opeteta, miten löydetään oma itse, tullaan parhaaksi minäksi, johdetaan itseä, eletään oikein tai saavutetaan tavoitteet. Kaikki tämä, ja paljon muuta, aukeaa kun lopettaa pyrkimisen ja opettelun. Se taikoo monimutkaisen yksinkertaiseksi ja vapauttaa suorittamisesta asioiden itsellään tapahtumiseen.

Veli-Matti Toivonen on psykologi YTM, psykoterapeutti ja NLP Trainer's Trainer. Hän on kirjoittanut 15 kirjaa erilaisista psykologisista aiheista. Tuuli Paltemaa on kouluttaja, työnohjaaja, traumataideterapeutti ja NLP Trainer's Trainer. Molemmat ovat koutsanneet yksityisiä ihmisiä ja organisaatiota yli parinkymmenen vuoden ajan. Nykyään he kouluttavat NLP-koutseja.


Suosittelemme myös