Mestari Eckhart Tolle

Nylund, Daniel
Nimeke: Mestari Eckhart Tolle
Tekijät: Nylund, Daniel (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793903
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.2.2023
Ilmestymispäivä: 15.2.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Teos tarkastelee kriittisesti Eckhart Tollen opetusta ajattelemisen, tuntemisen ja toimimisen merkityksestä. Ne ovat uushenkisyydelle tyypillisiä käsityksiä todellisuuden luonteesta, ajan ja egon olemuksesta, pahuudesta ja kärsimyksestä, valaistumisesta ja läsnä olemisesta. Jäljelle jää kuva poissaolon mestarista, jonka opetus antaa heikot ja ehkä vahingollisetkin eväät menneiden traumojen, nykyisten tilanteiden ja huomisen haasteiden kohtaamiseen.

Keskiajalla vaikuttanut kristitty teologi, filosofi ja mystikko Mestari Eckhart, jonka nimen Tolle otti tuotenimekseen, on paljon syvällisempi ihmishengen haastaja ja herättäjä. Entisenä fundamentalistina Daniel Nylund käsittelee intiimisti vaikeaa suhdettaan Jumalaan ja itseensä näiden mestareiden kautta. Hän kuvaa matkaansa kokonaisvaltaisempaan tapaan kohdata poissa olevan tuntuinen Jumala rehellisessä vuorovaikutuksessa itseen, toiseen ja kosmoksen.

Daniel Nylund kirjailija ja bloggari, itsetuntemuskouluttaja, kohtaamisopas sekä sovintokonsultti. Hän toimii Ystävyyden majatalon isäntänä.


Suosittelemme myös