Merkityksellisyys on rohkeutta

Villanen, Jaana
Nimeke: Merkityksellisyys on rohkeutta
Tekijät: Villanen, Jaana (Kirjoittaja)
Majaniemi, Ina (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527337349
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Itseapukirjallisuus
Ale-löytöjä
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: merkitys (tärkeys), mielekkyys, rohkeus, itseluottamus, itsekasvatus, henkinen kasvu, elämäntaito
Merkityksellisyys on rohkeutta -kirja pureutuu merkityksellisyyden ja rohkeuden voimaan, ja haastaa lukijaa uskaltamaan pysähtymään kahden tärkeän kysymyksen äärelle, jotka ovat: ”Kuka minä olen?” ja ”Mitä minä haluan?” Jaana uskoo, että löytäessämme tärkeät asiat, joita haluamme edistää, kykenemme vahvistamaan rohkeuttamme täysin uudelle tasolle.

Kirjan tavoitteena on edesauttaa vaikuttavalla ja muistijäljen jättävällä tavalla merkityksellisyyden, uskalluksen, epäonnistumisen ja onnistumisen elementeistä. Jaana Villanen haastaa omalla tarinallaan ajattelemaan, ja harjoitteet tuovat työvälineitä lukijalle, joiden avulla voi synnyttää rohkeutta toimia itselle merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo.

Jaana Villanen itse on omassa elämässään halunnut toteuttaa itselleen merkityksellisiä asioita. Tämä konkretisoituu Jaanan tekemisessä monella tavalla. Kirjan tarinassa hän läpikäy tunnelmia #kävelenaiselleammatti-hyväntekeväisyystempauksesta, missä hän käveli Nuorgamista Hankoon ja, keräsi 1534 km:n matkalla lähes 700 ammattia kehitysmaan naisille. Jaanassa itsessään konkretisoituvat tarinat sisukkuudesta, peräänantamattomuudesta, vastuullisuudesta ja kovasta työstä, jotka syntyvät itselleen tärkeiden asioiden tekemisestä.


Suosittelemme myös