Merkityksellisyyden taito

Vepsäläinen, Elisa
Nimeke: Merkityksellisyyden taito
Tekijät: Vepsäläinen, Elisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794115
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.4.2023
Ilmestymispäivä: 30.4.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kevät 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Onnellisuuden tavoittelusta on tullut viime vuosikymmeninä valtava bisnes, mutta se ei ole onnistunut lunastamaan lupaustaan. Vaikka elämämme on monella tapaa vauraampaa ja turvatumpaa kuin koskaan aiemmin, moni kokee ahdistusta, masennusta ja arvottomuutta. Globaalit ongelmat, kuten ilmastonmuutos ja pandemiat, tuntuvat ylitsepääsemättömiltä haasteilta ja ihmisten merkityksellisyyden kaipuu on suurempaa kuin koskaan ennen.

Merkityksellisyys kytkeytyy ihmisten kykyyn toteuttaa itseään ja tehdä muille jotain arvokasta. Se syntyy auttamisesta, muiden palvelemisesta, yhteyden kokemuksesta ja rohkeudesta. Siitä, että ei tyydy vain siihen, mitä elämä heittää eteen, vaan haluaa rikkoa rajoja ja venyä sellaiseen, mitä monet muut pitävät mahdottomana.

Elämä merkitykselliseksi kertoo käytännönläheisestä merkityksellisyydestä ja ihmisistä, jotka ovat onnistuneet valjastamaan merkityksellisyyden voimavarakseen. Se kannustaa meitä löytämään vahvemman kokemuksen merkityksellisyydestä ja yhteenkuuluvuudesta sekä luottamaan ääneen, joka sisällämme kutsuu meitä tekemään jotain maailman hyväksi. Sillä emme välttämättä olekaan niin voimattomia, kuin luulemme.

Elisa Vepsäläinen on Startup Refugeesin toiminnanjohtaja, jonka omaa uraa on ohjannut vahva merkityksellisyyden kaipuu ja halu olla mukana ratkaisemassa kaikkein polttavimpia yhteiskunnallisia ongelmia.


Suosittelemme myös